2777
2789
عنوان

وااای نمیدونم چیکار کنم🤮🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 42 پست
جادو گرایی رو میشناسن اینا که دعایی مینویسه طرف با پای خودش بیاد خیلی هم پول خرج میکنن یعنی بگم شاید ...

دختر آخه چجوری اینارو باور میکنی؟ میلیاردی؟ کسی که میلیاردی پول داره بده به دعانویس همه میریزن سرش و کلی راه هست که حتی وقتشو با دعا تلف نمیکنه اصلا ما با اونا کاری نداریم زندگی که اساس داشته باشه با یه کاغذ و چن کلمه عربی نابود نمیشه شما اصلا طرفشون نرو کلا

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
دختر آخه چجوری اینارو باور میکنی؟ میلیاردی؟ کسی که میلیاردی پول داره بده به دعانویس همه میریزن سرش و ...

یه نمونه برات میگم این زمان بچگیم اتفاق افتاده

یکی از این دخترا عاشق یه آخوند تو شهرمون میشه این به ننه بزرگ ما میره دعا نویس دعا میگیره اینا ازدواج میکنن

یعنی این آخونده خلع لباس چیه اونجوری میشه 

از حالت عادی بدبخت خارج شده بوده

من بچه بودم یتدم میاد نشسته بود مثلا یه دفعه پا میشد دور اتاق راه می افتاد نشسته بود خودشو تکون تکون میداد انگار که استرس داشته باشه

آخرم این دختره خسته شد خودش با یه مرده دیگه فرار کرد بعد طلاق بنده خدا هنووز تو عذابه

میلیاردی منظورم این بود بخاطر دل اون دخترا خیلی خرج میکرد واسه این کار 

هر چی بگم باورت نمیشه میدونم😂

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم هرچقدر بی عزتی دیگران را ببینه ولی ازاونها کینه به دل نگیره واسه خودش بهتره بزار اونا هر قضاوتی میخوان بکنن در موردت ولی اصلاً مهم نیست حرفاشون خدا با اون همه عظمتش میگه باکسی که ازتو برید پیوندگیر،هیچوقت تحت تاثیر رفتار و حرفای دیگران شخصیت خودت را تغییر نده یه ادم خوب همیشه در حق همه باید خوبی کنه اگه انتخاب کنه به کی خوبی کنه به کی نکنه میشه تایید طلب و منفعت طلب ،من خودم شخصا همچین افرادی را بهشون میگم درسته شما ادم نیستید ولی من نمیتونم مثل شما باشم همین حرف براشون جواب حرفاشونه 

ادم هرچقدر بی عزتی دیگران را ببینه ولی ازاونها کینه به دل نگیره واسه خودش بهتره بزار اونا هر قضاوتی ...

رحمت بر شیری که خوردی

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
یه نمونه برات میگم این زمان بچگیم اتفاق افتاده یکی از این دخترا عاشق یه آخوند تو شهرمون میشه این به ...

خب ما به اینا کاری نداریم ... اصن هر غلطی خواستن بکنن... فقط تو پیششون نرو وقتی میبینی خطرین

فردا به جهنم خواهم رفت!                                          Turk❤
خب ما به اینا کاری نداریم ... اصن هر غلطی خواستن بکنن... فقط تو پیششون نرو وقتی میبینی خطرین

نه اصلا نمیرم هیچوقت 

همین دیگه گفتم من که شانس نداشتم تو زندگی  از دست اینام عذاب کشیدم حالا عمرمم کم بشه بخاطر این ...

هیچ کس از بابای من بیشتر صله رحم نمیکرد توپنجاه ودوسالگی به رحمت خدا رفت بابیماری قلبی .حالا شما چون مادربزرگته میتونی تلفنی احوالشو بپرسی .که بلاخره وظیفه کوچکتر بودنتو ادا کرده باشی

هیچ کس از بابای من بیشتر صله رحم نمیکرد توپنجاه ودوسالگی به رحمت خدا رفت بابیماری قلبی .حالا شما چون ...

مرده شور خودشو و صداشو ببره

هیچ کس از بابای من بیشتر صله رحم نمیکرد توپنجاه ودوسالگی به رحمت خدا رفت بابیماری قلبی .حالا شما چون ...

خدا رحمتش کنه با انبیا محشور باشه

خب اگه جگرگوشه هاشو میگی بدبخت شدن چه جادویی میکنه?

هیچ وقت جادو کسی رو خوشبخت نمیکنه 

کارت رو جور میاره مثلا میخوای با کسی ازدواج کنی جور میاره ولی نمیتونه کاری کنه که خوشبخت بشی چون کاراج..نه اس