2777
2789
عنوان

وااای نمیدونم چیکار کنم🤮🤮🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به دعا نداره عزیزم اگه واقعا دست تو دعا داشتن که معتاد و بدبخت چن بار طلاق گرفته نبودن 

جادو گرایی رو میشناسن اینا که دعایی مینویسه طرف با پای خودش بیاد خیلی هم پول خرج میکنن یعنی بگم شاید میلیاردی

ولی اون شخص میاد ولی زندگی جهنمی دارن داماد مثل مرغ سر کنده تو طندگی هست ولی بال بال میزنه از عشق و محبت نیست موندنش

تا حالا شده ببینی کسی بخواد یه کاری کنه ولی نتونه انکار دست و پاشو بستن داماداشون همچین حالتی بودن

جوری که خود این دخترا طلاق میگرفتن

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
نرو ،اگه براشون مهم بودین تو این دوازده سال میومدن

میخواستن بیان راه ندادم خدا شاهده

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک
نرو ،اگه براشون مهم بودین تو این دوازده سال میومدن

البته نه از دلتنگی از فضولی و حسادت که من چه میکنم 

حتی اگه قطع رحم و اینایی که میگی درست باشه در مورد این افراد صدق نمیکنه عزیزم 

صله رحم رو میدونم عمر رو زیاد میکنه ولی نشنیده بودم قطع کردن عمر رو کوتاه کنه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
البته نه از دلتنگی از فضولی و حسادت که من چه میکنم 

از ادمای سمی زندگیت فاصله بگیر

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
پس فکر کردی چه جوری هر کدوم از این معتادای ..‌. استغفرالله 😬 ۴ ۵ بار ازدواج کردن

دختراینا همه خرافاته بشین زندگیتو بکن ،فقط و فقط به فکر ارامشت باش،ببین خودت چی دوسداری خواستی برو نخواستی نرو ،البته با این تعریفات نری بهتره 

خاطراتم زنده شد یادمه مادربزرگم رفته بود سوریه برا همه عروساش چادرگرفته بود با دختراش برا مادرم نگرف ...

وای نگو خودم اصلا به درد 

برای پسر عمه ام یه ماشین آورده بود راه میرفت آژیر میزد داداش کوچیکم جوری نگاه میکرد قلبم هزار تیکه شد

واقعا چه طور دلشون می اومد الان گفتم چشمم اشکی شد

دختراینا همه خرافاته بشین زندگیتو بکن ،فقط و فقط به فکر ارامشت باش،ببین خودت چی دوسداری خواستی برو ن ...

عزیزم جادو تو قرآن اومده

به این جورادما میگن ادمای سمی .تا میتونی ازشون دوری کن .صله رحم براکسایی گفتن که بویی از انسانیت برده باشن یالااقل یکم پشیمون باشن .وقتی میبینی از رابطه با اوناجز زجر کشیدن چیزی عایدت نمیشه پس چرامیخوای ارتباط بگیری

به این جورادما میگن ادمای سمی .تا میتونی ازشون دوری کن .صله رحم براکسایی گفتن که بویی از انسانیت برد ...

همین دیگه گفتم من که شانس نداشتم تو زندگی 

از دست اینام عذاب کشیدم حالا عمرمم کم بشه بخاطر اینا

واقعا ستمه

سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن 

ول کن دنبال دردسری 

عمر کوتاه با آرامش بهتر از عمر طولانی همراه جنگ اعصابه

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است