2 - ایتالیا اقتصادش ضعیفه، خود مردمش واسه کار میرن جاهای دیگه!
📍اول از همه صحبت درباره این موضوع و نظر دادن به عنوان یه ایرانی درباره شرایط اقتصادی یکم خنده داره ( از نوع تلخش البته! ) و ترجیح میدم کلا این بخش رو بذارم کنار که نمیخوام تاپیک تعطیل شه ( بازم خنده تلخ )
به عنوان افرادی که دانشجو ان و میخوان مهاجرت کنن توقع میره جای بحث های آبدوغ خیاری بی پایه و اساس به سرچ و منابع درست ارجاع بدن حرفشونو!
تو سال ۲۰۲۲ ایتالیا رنک هشتم جهان رو از لحاظ قدرت اقتصادی داشت، دقت کنین در جهان!!! کافیه یه سرچ کوچولو به انگلیسی بکنین.
و قدرت سوم در اتحادیه اروپا بعد از آلمان و فرانسه ( انگلیس جزو اتحادیه نیس )
ایتالیا جزو رنک اول یا نهایت دوم مهترین صنایع جهانه، چیا؟ فشن و پوشاک! توریسم! صنایع غذایی و کشاورزی! ماشین سازی!
گردش مالی هر کدوم از این صنایع حداقل چند ده برابر کل گردش مالی ماست...!
به عنوان یه دانشجو بیزینس و اقتصاد حاضرم تا صبح با جزئیات بیشتر این موضوع رو بشکافم ولی خب تا همینجا هم فک کنم مشخص شد همه چیز.
بخش دوم ماجرا، خود مردمش هم میرن یه جای دیگه!
عزیز دلم مهاجرت داریم تا مهاجرت! برای درک این موضوع خواهشا دو متاسفانه انقدر سطح دانش و اطلاعات کمه، فرهنگ سرچ وجود نداره و عادت نداریم به انگلیسی یکم بگردیم و بخونیم که بسنده میکنیم به همچین نتایج ساده لوحانه ای!
ما دو مفهوم داریم یکی immigrants که من و شماییم که از یه کشور جهان سوم با سطح اقتصادی و اجتماعی و... پایینتر و ضعیف تر به یه کشور با شرایط بهتر مراجعه میکنیم، دومین Expat هست که یعنی جا به جایی و رفتن به یه کشور دیگه در حالی که خودت از کشور ضعیف تری نیستی!
گوگل کنین خواهشا بیشتر بخونین متوجه میشین.
طبق Global Passport Power Rank
پاسپورت ایتالیایی در سال ۲۰۲۳، * رنک دوم * جهان رو داره! حالا شما به من بگو مهاجرت و شرایط و خواسته های یه دانشجو ایرانی که غرق در تحریم و تورم و انواع مشکلات مختلفه چه ربطی به یه جوون ایتالیایی داره که پاسپورتش رنک دوم جهانه، طی سال های مدرسه و دانشگاهش اقلا سه تا از زبان های اتحادیه رو فول بلده، دانشگاهش رنکه، به کنفرانس های بین المللی معتبر، اساتید معروف و نام آشنای اروپایی و دانشگاه های مختلف دسترسی داشته، هزار بار از کودکی ش رفته بقیه کشور های اروپایی گردش و برگشته، کلی م تو رزومه ش سمینار های مختلف و کارآموزی تو کشور خودش و بقیه کشورای اروپایی هست. با استاندارد زندگی تو یه کشور ایتالیایی/اروپایی بزرگ شده حالا از یه سطح رفاه میخواد بره رفاه بیشتر....
خب این الان چه ربطی به ما داره؟ خنده دار نیست واقعا؟ چجوری خودمونو تو یه کفه میذاریم با یه جوون ایتالیایی؟!
😂🤦🏻♀️🤷🏻♀️