2777
2789

سلام به همگی ❤️

خیلی شده که در این مورد ازم سوال بشه اونم سوالات کلی و جنرال، واقعا تک تک جواب دادن سخته. این تاپیک رو زدم که یه تاپیک جامع بشه و بمونه.

❗ لطفا کاربرایی که فکر میکنین دوست دارن درباره مهاجرت تحصیلی بدونن رو تگ کنین اینجا.

❗️ این تاپیک دو پارت دیگه هم داره که فردا و پس فردا میذارم.

* فردا درباره ی: بورسیه استانی ( توضيحات ابتدایی، شرایط و نکات )، مزایا و معایب ایتالیا میگم.

* پس فردا درباره ی: مدارک سفارت، وقت سفارت و پروسه ویزا، نکات روز های اول بعد از رسیدن به ایتالیا رو میگم.

*** مطالب از قبل تایپ شدن، بعد از پست کردن جواب سوالاتتون رو میدم ***

1- انتخاب کشور

📍 مرحله اول، تصمیم گیری برای کشوری هست که میخواین مهاجرت کنین.

باید دقیق بدونین هدف و پلن تون چیه، آیا میخواین همیشه تو همون کشور بمونین یا صرفا برای تحصیل میخواین برین و قصد مهاجرت دوم دارین. دوم شرایط شخصی خودتونه. اعم از شرایط مالی و میزانی که میتونین هزینه کنین، شرایط تحصیلی مثل مقطع، رشته، رزومه و معدل تون، نمره زبان، سن و نکته مهم تر و عامل سوم، شخصیت و علاقه و توقع تون از کشوری دارین براش اپلای میکنین. اینکه دوست دارین اون کشور چجوری باشه از آب و هوا گرفته سبک زندگی مردم، روحیات و خلق و خو شون و البته سیستم جامعه و شرایط اجتماعی و سیاسی ش.

ایتالیا در کنار تمام مزیت هاش، معایبی هم داره ( مثل همه جاااا ) همونطور که میتونه واستون بهشت باشه با یه انتخاب اشتباه میتونه تبدیل به جهنم شه، این در رابطه با هر کشور دیگه ای هم که به اشتباه مقصد شما بشه، حاکم و درسته!

به دلیل شرایطی که ایتالیا داره بخش عمده ای از دانشجو ها اونو به عنوان پل انتخاب میکنن، که خب منم از همین دسته ام و بنظرم واقعا تصمیم منطقی و عاقلانه ایه. البته یه سری هم بعد از اتمام تحصیل شون همون ایتالیا کار پیدا میکنن و میمونن که این دسته هم تعدادشون کم نیس.

توصیه کاملااااااااااا شخصی: اگر با توجه به شرایطی که گفتم گزینه ای بهتر از ایتالیا پیش روته و علاقه شخصی و قلبی به ایتالیا نداری، خب همون جای دیگه رو انتخاب کن. اگر نه ایتالیا واقعا بهترین فرصت ممکنه و اینکه بنظرم کلا بهتره ایتالیا یه پل برات باشه نه مقصد نهایی. بازم میگم این یه نظر کاملا شخصیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریم

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

2 - ایتالیا اقتصادش ضعیفه، خود مردمش واسه کار میرن جاهای دیگه!

📍اول از همه صحبت درباره این موضوع و نظر دادن به عنوان یه ایرانی درباره شرایط اقتصادی یکم خنده داره ( از نوع تلخش البته! ) و ترجیح میدم کلا این بخش رو بذارم کنار که نمیخوام تاپیک تعطیل شه ( بازم خنده تلخ )

به عنوان افرادی که دانشجو ان و میخوان مهاجرت کنن توقع میره جای بحث های آبدوغ خیاری بی پایه و اساس به سرچ و منابع درست ارجاع بدن حرفشونو!

تو سال ۲۰۲۲ ایتالیا رنک هشتم جهان رو از لحاظ قدرت اقتصادی داشت، دقت کنین در جهان!!! کافیه یه سرچ کوچولو به انگلیسی بکنین.

و قدرت سوم در اتحادیه اروپا بعد از آلمان و فرانسه ( انگلیس جزو اتحادیه نیس )

ایتالیا جزو رنک اول یا نهایت دوم مهترین صنایع جهانه، چیا؟ فشن و پوشاک! توریسم! صنایع غذایی و کشاورزی! ماشین سازی! 

گردش مالی هر کدوم از این صنایع حداقل چند ده برابر کل گردش مالی ماست...!

به عنوان یه دانشجو بیزینس و اقتصاد حاضرم تا صبح با جزئیات بیشتر این موضوع رو بشکافم ولی خب تا همینجا هم فک کنم مشخص شد همه چیز.

بخش دوم ماجرا، خود مردمش هم میرن یه جای دیگه!

عزیز دلم مهاجرت داریم تا مهاجرت! برای درک این موضوع خواهشا دو متاسفانه انقدر سطح دانش و اطلاعات کمه، فرهنگ سرچ وجود نداره و عادت نداریم به انگلیسی یکم بگردیم و بخونیم که بسنده میکنیم به همچین نتایج ساده لوحانه ای!

ما دو مفهوم داریم یکی immigrants که من و شماییم که از یه کشور جهان سوم با سطح اقتصادی و اجتماعی و... پایین‌تر و ضعیف تر به یه کشور با شرایط بهتر مراجعه میکنیم، دومین Expat هست که یعنی جا به جایی و رفتن به یه کشور دیگه در حالی که خودت از کشور ضعیف تری نیستی! 

گوگل کنین خواهشا بیشتر بخونین متوجه میشین.

طبق Global Passport Power Rank

پاسپورت ایتالیایی در سال ۲۰۲۳، * رنک دوم * جهان رو داره! حالا شما به من بگو مهاجرت و شرایط و خواسته های یه دانشجو ایرانی که غرق در تحریم و تورم و انواع مشکلات مختلفه چه ربطی به یه جوون ایتالیایی داره که پاسپورتش رنک دوم جهانه، طی سال های مدرسه و دانشگاهش اقلا سه تا از زبان های اتحادیه رو فول بلده، دانشگاهش رنکه، به کنفرانس های بین المللی معتبر، اساتید معروف و نام آشنای اروپایی و دانشگاه های مختلف دسترسی داشته، هزار بار از کودکی ش رفته بقیه کشور های اروپایی گردش و برگشته، کلی م تو رزومه ش سمینار های مختلف و کارآموزی تو کشور خودش و بقیه کشورای اروپایی هست. با استاندارد زندگی تو یه کشور ایتالیایی/اروپایی بزرگ شده حالا از یه سطح رفاه میخواد بره رفاه بیشتر....

خب این الان چه ربطی به ما داره؟ خنده دار نیست واقعا؟ چجوری خودمونو تو یه کفه میذاریم با یه جوون ایتالیایی؟! 

😂🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

برای پزشکی و دندان و دارو مورد وزارت بهداشت باید چقدر هزینه کرد ..

بودجه ام 3 میلیارده

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
برای پزشکی و دندان و دارو مورد وزارت بهداشت باید چقدر هزینه کرد .. بودجه ام 3 میلیارده

چرا همینجا نمیخونی؟

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

3 - زبان
( پارت اول )

📍همونجور که میدونین زبان ایتالیایی زبان رسمیه و خب به رسم اکثر کشور های اروپایی شما ناگزیر به یاد گرفتن زبان اون کشور هستین، خیلیا معتقدن که نه اگر میخواین بعد تحصیل برین یه جای دیگه لازم نیس ایتالیایی بخونین که من تمام قد و با تمام وجود مخالف این طرز فکرم و از موقعی هم که رفتم بیشتر بهم اثبات شد که چقدر درست فکر میکردم.
شما از لحظه ای که با چهل کیلو بار برای بار اول از هواپیما پیدا میشین به زبان احتیاج دارین تا بعد از صد سال آخرین روز عمرتون!
هییییییچ ربطی به این نداره که شما میخواین فقط دو سال ارشد اونجا بمونین یا فرضا سه سال لیسانس یا برای تمام عمر، به هر حال زبان ایتالیایی از نون شب واجب تره!
کیفیت زندگی شما تو ایتالیا ( حالا طولش هر چقدر میخواد باشه ) به بلد بودن زبان ایتالیایی شما بستگی داره. 
شما مهاجرت میکنین که با تحصیل تون زندگی بهتری برای خودتون رقم بزنین، خب این کار بسیااااااار سختیه و ملزم تلاش چندین برابره در مقایسه با ایران! پس شما تو تایم تحصیل حسابی باید نت ورک کنین و رابطه بسازین، با اساتید، شرکت ها، افراد شاغل و بزرگ تو رشته تون، منتور ها، متخصص ها و.‌.. برای همینه زبان ایتالیایی لازمه.
برای اکثر ایونت ها، کنفرانس ها، سمینار ها، کارآموزی ها و...
بله اگر کورس تون انگلیسی باشه، استادا انگلیسی حرف میزنن و درسا انگلیسیه اما شما محدود شدین فقط و فقط به کلاس و کورس خودتون! فراتر از اون هیچ! 
دوم کار دانشجویی، برای کار دانشجویی در ۹۹ درصد مواقع بااااید ایتالیایی بلد باشین
سوم برای انجام کار های روزمره، خرید و البته کار های اداری که خییییییییلی زیاد دارین.
چهارم، شما تو یه کشور فوق العاده شاد با مردم خونگرم و مهربون هستین که دوست دارن همیشه و همه جا باهاتون ارتباط بگیرن، حیف نیس زبان شون رو بلد نباشین؟! اینجوری کلی دوست ایتالیایی پیدا میکنین و ادغام میشین با جامعه که تو مهاجرت مهمترین مسئله ست حتی از اکسیژن مهمتر!!! از زندگی لذت میبرین، وابسته اون کشور میشین و بهش علاقه مند میشین روز به روز.
و خب حس دلتنگی و غربت و جدا ماندگی ندارین.

چرا همینجا نمیخونی؟

خب ببین این بودجه 3 میلیارد هستا

بابام گفته که قبول ام شدی اینو بهت میدم

یا میتونی سرمایه کنی 

یا بری خارج بخونی 

یا جهیزیه بخری 

انتخاب خودته..

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)
برای پزشکی و دندان و دارو مورد وزارت بهداشت باید چقدر هزینه کرد .. بودجه ام 3 میلیارده

برای این رشته ها باید آزمون بدی اگر به انگلیسی میخوای ایمت اگر به ایتالیایی میخوای الفاتست‌. همه هم مورد تایید و خب البته همه هم دانشگاه های رنک.

میتونی بورسیه استانی بگیره و در صورت حفظ کردنش نه تنها شهریه نمیدی که سالیانه ۷۰۰۰ تا هم هزینه زندگی میگیری 

خب ببین این بودجه 3 میلیارد هستا بابام گفته که قبول ام شدی اینو بهت میدم یا میتونی سرمایه کنی  ...

چ عالی ان شاالله بهترینا نصیبت شه

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

برای این رشته ها باید آزمون بدی اگر به انگلیسی میخوای ایمت اگر به ایتالیایی میخوای الفاتست‌. همه هم ...

میشه بگی که چطوری میتونن بروس بگیرن پزشکی مثلا ؟

میشه بگی که چطوری میتونن بروس بگیرن پزشکی مثلا ؟

بورسیه استانی ایتالیا ربطی به مقطع، زبان یا رشته نداره برای کشور های جهان سوم هست. تو تاپیک فردا مفصل میگم.

وقتی آزمون دادی و قبول شدی دانشگاه ت مشخص میشه و خب با توجه به استانی که هستی مدارک مالی سرپرستت رو آماده و ترجمه میکنی، ارائه میدی و معمولا با توجه به تفاوت قیمت ارز، اکثرا بورس میشن

4 - زبان
( پارت دوم )

تو دانشگاه های ایتالیا، هم امکان تحصیل به زبان ایتالیایی هست هم به زبان انگلیسی. برای دوره های به زبان انگلیسی آیلتس 6 overall ( یا تافل معادل این نمره یا دولینگو که من ازش اطلاعی ندارم و خیلی از دانشگاه ها اصلا دولینگو رو قبول ندارن سفارتم سالیانه اعلام میکنه که واسش معتبره یا نه، بنظرم که کلا بهش فکر نکنین بهتره )
اگرم به زبان ایتالیایی میخواین مدرک cils یا celi سطح B2.
هر دو این امتحانات هم تو تهران برگزار میشه. چیلز رو مدرسه پیترو دلا واله که مال سفارت میگه و مال دانشگاه سیه نا ایتالیاست و برگه ها میره اونجا و تصحیح میشه و سوالاتم از همونجا طرح میشه فرستاده میشه.
چلی توسط دانشگاه پروجا ایتالیا و تو ایران، تو تهران توسط مدرسه ایتالیایی قیطریه. شاید شهر های دیگه هم باشه خبر ندارم سرچ کنین
چیلز به مراتب آزمون سبک تریه و بیشتر توصیه میشه.
برای یادگیری زبان ایتالیایی، من خودم یک سال به صورت فشرده کلاسهای مدرسه پیترو دلا واله رو از ابتدا تا انتهای ب دو شرکت کردم و راضی بودم خیلی زیاد. خیلی ها هم نقد دارن. بنظرم واقعا معلم و کلاس بهانه ن، اولویت اول تلاش و استمرار خودتونه که تعیین کننده س. 
غیر این از آموزشگاه برنا هم تعریف شنیدم ولی خودم تجربه ای ندارم.
اگر واسه آزمون چیلز یا کلاسها سوال دارین برین سایت مدرسه رو ببینین.
http://www.sitenrol.com/

برای آزمون آیلتس، بستگی داره سطح الانتون چیه؟ ممکنه به کلاسهای جنرال نیاز داشته باشین که دانش پایه تون بیاد بالا بعد برای آزمون آماده بشین، یا ممکنه فقط بخواین دوره آیلتس برین یا نه چن تا آزمون ماک ( آزمایشی ) بدین. ممکنه با توجه به زمان و سطح و شرایط تون دوره عادی بخواین یا فشرده یا حتی معلم خصوصی. پس نمیشه نسخه کلی پیچید، به خودتون بستگی داره.
من ایران لیسانس مترجمی انگلیسی داشتم و چند سال معلم زبان بودم، به خاطر تغییر تو تصمیمم، کمتر از یک ماه تصمیم گرفتم جای کورس ایتالیایی، انگلیسی بخونم، آیلتس ثبت نام کردم و در عرض سه هفته با یه سری کتاب و آزمون خودمو آماده کردم و امتحان دادم. شما با توجه به شرایط خودتون، زمان لازم و روش مناسب رو پیدا کنین. من موسسه ایرسافام آزمون دادم و راضی بودم
اگر برای سلف استادی کتاب و منابع میخواین بگین که راهنمایی کنم.