2777
2789
عنوان

شوهرم داره زندگیمونو به فنا میده چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 39 پست
وای عالی گفتی دقیقا وقتی حرف میزنه با اعتماد به نفس انگار استغفر الله پیغمبره

اهمیت نده ول کن 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
وااااا مگه خواهرش علم غیب داره یا استغفرالله خداس  

همسر ایشون اصلاً رشد ذهنی نداشته که بخاطره چنین مسئله‌ای ایشون رو از بودن در کنار خانواده‌اشون منع می‌کنه درصورتی که برای دیدن خانواده‌ نباید نیاز به اجازه‌ی همسر باشه مخصوصاً همسر این خانوم که خودش کناره خانواده‌ای خودش زندگی می‌کنه و خانوم‌ و بچه‌ها رو اسیر کرده اونوقت به ایشون اجازه نمیده مادرش رو ببینه!

برگشته گفت یه موی خواهر و به تو و بچه‌هام و .. نمیدم مرتیکه‌‌ پس تو گوه خوردی که ازدواج کردی پیش همون خواهر و مادرت می‌موندی. من اگر جای تو بودم.. آخ جای تو بودم.

واییییییییییی دارم از حرص منفجر میشم.

قلبم الان میگیرههعهع.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه کردم با وجود اینکه تو عقد نامه بود که حق انتخاب محل زندگی با منه

همون تایم که برای شما حتی نتونست خونه اجاره کنه باید بهم می‌زدید.

مردی که عرضه‌ی اجاره کردن یه خونه رو نداشته باشه فایده نداره.

همسر ایشون اصلاً رشد ذهنی نداشته که بخاطره چنین مسئله‌ای ایشون رو از بودن در کنار خانواده‌اشون منع م ...

اگه جای منم بودی هیچ کاری نمیتونستی بکنی

وقتی بچه هات استرسی و مشکل دارن 

وقتی شوهرت عصبی و غیر منطقیه

و میدونی اگه بچه هاتو بذاری به بدترین شکل ممکن توسط، خواهر شوهر بد بین و خرافاتیت بزرگ میشه

و دیگه، حتی نمیتونی ببینیشون

همسرتون لیاقت شما و بچه‌هاتون رو نداره.  شخصی که قصد داره همچنان در‌کناره‌ی‌ خانواده‌ی خودش زن ...

واقعا درست میگید

کاملا

من وقتی بچه دار شدم شوهرم نگفت بچه دار شدیم. گفت برم به خواهرم بگم و دوید رفت بالا

میگه خوشحال میشه. چون خواهرش لزدواج نکرده میگه بچه ما مثل بچه خودشه

قربونت برم

آجی‌ تو قلبم‌جا داری.

برات دعا می‌کنم.

مادرِ خودم هم هشت سال این‌ سختی رو همراه با من تحمل کرد تا اینکه بعدش رفتیم خونه‌ای خودمون و ..

خدا به شدت بزرگه.

همین که بچه‌های سالمی داری بزرگترین نعمتِ، با خودت و بچه‌هات زندگی کن و برای آدم‌های مزخرف هیچ ارزشی قائل نباش و اون ها رو به هیچ‌جات حساب نکن.

فقط بگو بخند بخور بچرخ بگرد و ...