2777
2789

میتونستیم پارسال از خونه مادر شوهر بلند شیم

اما نکرد

الان داره اینجا رو تعمیرات میکنه یعنی حالا حالاها قصد نداره بریم

داره پولی که امید داشتم پول پیش خونه باشه خرج تعمیر خونه مانانش میکنه

میگه چون مامانم پیره و خواهرام مجردن اصلا فمرشم نکن که از اینجا برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرش ظهر موقع نهار اومد آب تصفیه ببره برای خودشون

چهل سالشه. ازمن بزرگتر 

یه چشم غره رفت مثل همیشه و اشاره کرد که غذا کم درست کردی برای رضا(برادرش) میمونه

بعد تو پله صداش می اومد که با خودش حرف میزد روانی،  

میگفت. برادرم بیاره این بپزه بخوره😐😐😐

هر طور، شده باید از اینجا برم از بس دعوا و غر غر داره خواهر بزرگه که بچه هام استرسی شدن یکسره یا ن ...

خو چرا همینو به شوهرت نمیگی

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
خوبه که بهتر از مستاجری هر سال اسبابت رو کولت باشه

باور کنید اسباب رو کولم باشه بهتر از اینجاست 

اصلا اسایش نداریم

خواهرش 40سالشه بهم میگه توی بی لیاقت چرا باید شوهر کنی و منی که هنر مندم بی شوهر بمونم

هنرشم قلاب بافی های طویل و عریضشن😂