2777
2789
عنوان

شوهرم داره زندگیمونو به فنا میده چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 39 پست
اخلاق مامانش و خواهرش قابل تحمل نیست دو هفتست شوهرمو یاد دادن نذارن برم خونه مامانم😔

وااا براچی نزاره بری 

خوب قشنگ بهش بگو عزیزم همینجور که تو دلت میخواد کنار مادرت باشی منم میخوام کنار مادرم باشم 

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرت بشین حرف بزن بگو من می خوام مستقل باشم مثل قولی که بهم دادی

هر روز حرف میزنم ولی عصبی میشه سر و صدا میکنه و میره طبقه بالا پیش مامانش و ساعتها نمیاد منم مجبورم سکوت کنم

خودش میبینه بچه رو بردیم دکتر گفت از استرسه ولی میگه یه تار موی خواهرمو به هزار تا مثل تو و بچه ها ...

وای خدایا چرا اینجور مرد ها زن ميگيرن 😞 اگه خواهر مادرت میخوای پس چرا زن میگیری بیاری تحقیر بشه اونم بحر امید آرزویی اومده تو این خونه😞

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
هر طور، شده باید از اینجا برم از بس دعوا و غر غر داره خواهر بزرگه که بچه هام استرسی شدن یکسره یا ن ...

عزیزم احتمال اینکه بچه تحت تاثیر رفتار عمه یا مادربزرگ استرسی بشه یا شب ادراری وجود داره. اما احتمالش کمه. این رفتار پدر و مادر مخصوصا مادر هست که معمولا بچه رو اینجوری میکنه. دنبال نقش خودتون باشین که هزار برابر اثرش بیشتر از بقیه هست. عمه خودشم بکشه اما رفتار مادر در خونه درست باشه بچه ککشم نمیگزه

وااا براچی نزاره بری  خوب قشنگ بهش بگو عزیزم همینجور که تو دلت میخواد کنار مادرت باشی منم میخو ...

خواهر شوهر بزرگم گفته خواب دیدم مادر زنت بختمو بسته

اینم میگه خوابهای خواهرم صادقه است لابد راسته و مامانت کاری کرده حق نداری هیچ وقت بری پیش مامانت

مامانم طفلک اصلا به این چیزا اعتقاد نداره

منم گفتم وقتی ازدواج کردیم خواهرت سنش بالا بود 

اون مپقع هم مامانم بختشو بسته بود که شوهر نکرده؟؟! 

باور کنید اسباب رو کولم باشه بهتر از اینجاست  اصلا اسایش نداریم خواهرش 40سالشه بهم میگه توی ب ...

از همون ابتدا نباید قبول می‌کردید، پیش مادرشوهر اگر بهشت هم بود لطفاً قبول نکنید و مستقل بودن هرچند با سختی ارزش داره چون آدم آرامش داره و دخالت نمی‌بینه.

از همون ابتدا نباید قبول می‌کردید، پیش مادرشوهر اگر بهشت هم بود لطفاً قبول نکنید و مستقل بودن هرچند ...

اشتباه کردم با وجود اینکه تو عقد نامه بود که حق انتخاب محل زندگی با منه

خواهر شوهر بزرگم گفته خواب دیدم مادر زنت بختمو بسته اینم میگه خوابهای خواهرم صادقه است لابد راسته و ...

وااااا مگه خواهرش علم غیب داره یا استغفرالله خداس 

همسرتون لیاقت شما و بچه‌هاتون رو نداره.

شخصی که قصد داره همچنان در‌کناره‌ی‌ خانواده‌ی خودش زندگی کنه به هیچ عنوان حق نداره ازدواج کنه، چون به بلوغ و نبوغ لازم برای مستقل شدن و تشکیل خانواده نرسیده و موجب عذاب و آزاره همسر و فرزند خودش میشه و از نظره ذهنی هیچ رشدی نکرده چون متوجه نیست ازدواج کردن به معنای مستقل شدن و جدا شدن از خانواده‌ی هست که در اون متولد شده.

اگر میل داره کناره خانواده‌ی خودش بمونه چرا ازدواج می‌کنه؟!

چون دلش کلفت و فردی رو می‌خواد که بهش ظلم کنه.

چنین زندگی رو یه دقیقه هم من تحمل نمی‌کنم چه برسه برای چنین مردی بچه بیارم..

متاسفم.همین.