2777
2789
عنوان

وسواس در غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 40 پست
ان شاء الله ، یکبار یک فیلم مشاهده کردم اگر اشتباه نکنم آقای فرحزاد بودن گفتن که اصلا قرار نیست احسا ...

قبل از غسل حتما تو ذهنت بیار که شیطون داره نگاهت می‌کنه لعنتش کن بعد غسل کن

مگه زمان پیامبر دوش بوده، یک نهر ابی چیزی پیدا می کردن می پریدن داخل آب، شما نه تنها غسلتون احتمالا وضو و نماز... هم همین داستان دارین. شاید بد نباشه دکتر برین چون واقعا اذین میشین. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه زمان پیامبر دوش بوده، یک نهر ابی چیزی پیدا می کردن می پریدن داخل آب، شما نه تنها غسلتون احتمالا ...

سلام بله دقیقا ، با غسل ترتیبی قاعدتا طولانی تر میشه و دسترسی به نهر یا آب روانی نداریم که این کار رو بکنیم

دیگه زیر دوش همه جای بدن خیس میشه،،،اردک که نیستیم  خشک بمونیم.... تو این بی آبی ۱ ساعت فقط غس ...

سلام بله متوجه شدم برای خودم هم آزار دهنده هست امیدوارم درستش بکنم

قبل از غسل حتما تو ذهنت بیار که شیطون داره نگاهت می‌کنه لعنتش کن بعد غسل کن

سلام لعنت خداوند بر شیطان رانده شده ، اول از همه خداوند نگاهمون میکنه و ماهم گناه پشت گناه یکیش همین اسراف

سلام بله دقیقا ، با غسل ترتیبی قاعدتا طولانی تر میشه و دسترسی به نهر یا آب روانی نداریم که این کار ر ...

حالا فکر کن تو عربستان بدون آب، رودخونه کجا بود،؟؟ دیگه از چاه یک سطل اب می اوردن می ریختن روی سر و کولشون. و تمام ... ول کن جزییات، اینا را فقه درست کرده. یک ابی بزن به بدن، هدف تمیزی که با چند ثانیه بدست میاد. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

وسواس در هرکدوم از احکام شرعی قابل قبول نیست و حتی برات گناه هم ثبت میشه، یعنی فکر نکن داری محکم کاری میکنی... ولی راه حلی که شرع داده اینه که به هر شکی که میکنی اعتنا نکنی به کوچکترین شک حتی نباید اهمیت بدی ...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من یه نوع دیگه ای وسواس داشتم،ذهنی بود

به خدا میگفتم خدایا این حرفایی که میاد تو ذهن من،از تو جانب من نیست،خودت منو ببخش و به پای من ننویس،این افکار شیطانه

همینجوری خودمو درست کردم

اصلا یادم رفته بود اینجوری بودم،تاپیک شمارو دیدم یادم اومد

شمام یه راهی پیدا کن خلاص شی،فقط بدون وسواس شمام از جانب شیطانه