2777
2789
عنوان

وسواس در غسل

| مشاهده متن کامل بحث + 1210 بازدید | 40 پست
پسره زامبی ک نیس چرااینجوری میکنی اسی توهم اگ مشکل داری بزنگ دفتر مرجعت تا بهت بگن انقد اب بی زبونو ...

سلام متاسفانه برخی فقط افراطی گری رو یاد گرفتن منم بیوم زدم که جنسیت مرد و هرکسی که مایل باشه میتونه راهنماییم کنه نه اینکه چندین بار پیام بده پسره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی خودت میدونی ته این سوالای مردا ب کجا میرسه و گاها مقصود دیگ دارن

امیدوارم اگر واقعا احکام دینی براتون مهم هست در رابطه با تهمت و قضاوت هم چند حدیث مطالعه کنید

یک تجربه گر مرگ تو برنامه زندگی پس از زندگی میگفت موقع حموم طول میداده بعدا خودش رو دیده که اتش و م ...

سلام بله اونو دیدم ، ان شاء الله از این به بعد درست رفتار کنیم

سلام در رابطه با کمک رسانی جنس مذکر و مونث فرقی نمیکنه و همه میتونن در این جهت همدیگه رو کمک کنن و ی ...

سلام انشاالله که کمک کرده باشم ولی کلا در آخر به این فکرکن که همین حجم از آبی که هدر میدی گناهش خیلی بیشتراز نجس بودنه

ممنون از راهنماییتون

منم مثل شما بودم. دیگه مدام به خودم گفتم من می‌خوام با غسل غلط برم از حمام بیرون. من می‌خوام با غسل غلط نماز بخونم و سریع میومدم بیرون. الان رسوندمش به چند دقیقه و درست شدم

سلام انشاالله که کمک کرده باشم ولی کلا در آخر به این فکرکن که همین حجم از آبی که هدر میدی گناهش خیلی ...

ان شاء الله ، یکبار یک فیلم مشاهده کردم اگر اشتباه نکنم آقای فرحزاد بودن گفتن که اصلا قرار نیست احساس یقین داشته باشیم در غسل چون که برای رضایت دل ما نیست برای رضایت خداونده پس برای رضایت دل خودمون (به یقین رسیدن فرد کثیرالشک یا وسواسی) آب رو هدر ندیم فقط در حد متعارف و رضایت خداوند باشه همین ؛ خیلی کمکم کرد ولی متاسفانه رفته رفته وسواس برگشت

منم مثل شما بودم. دیگه مدام به خودم گفتم من می‌خوام با غسل غلط برم از حمام بیرون. من می‌خوام با غسل ...

سلام ممنون از راهنماییتون افکار وسواسی اگر بزارن ماهم سعیمونو میکنیم