دختر_جسور مدیر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 عنوان فردا میخوام با دوستام برم شمال ولی هنوز راه حلی ک خانوادمو بپیچونم پیدا نکردم😐 | مشاهده متن کامل بحث + 4578 بازدید | 187 پست باز قبلا سر کار میرفتم راحت بود پیچوندنالان اگه بگم خونه دوستمم زنگمیزن ب مامان بابای اون، اونم گفته ب مامانش ک میخواد بره خونه دوستش😐خانوادم خیلی گیرم من دیگه بیست و رد کردم اذیتم میکنناگه راهی پیدا نکنم مجبورم نرم 1402/07/05 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 46305 نرو خدایی نکرده اتفاقی بیوفته برات مجبور شی خانوادتو خبر کنی .اگه بفهمن دروغ گفتی دیگه بهت اعتماد نمیکنن ⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13810 منم اجازه ندارم ک مثلا مشهدو گفتم داریم با کاروان میریم ولی با دوستپسرامون رفتیم این شمالو ک نمیشه گ ... ولی دور از جونت بری ی وقت خدا نکرده اتفاقی بیفته خیلی بد میشه هامیگم میخوای نری 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18357 چقدر همه اپن مایند هستن حس میکنم خیلی عقب افتادم هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
injigibi عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 10702 نرو دختر چقد...شماها نترسین واقعا وا چه ترسی داره؟ ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13810 نرو خدایی نکرده اتفاقی بیوفته برات مجبور شی خانوادتو خبر کنی .اگه بفهمن دروغ گفتی دیگه بهت اعتماد نم ... اره افرین من دیدم چند نفر اینجوری پیچوندن تصادف کردن 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
پلویوفیلیا عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 9360 نه بابا اونجوری بد نیستن ک قبلا هم باهاشون رفتم پسرای خوبی هستن ته خلافشون اینه مشروب بخورن ا ... مشروب برات خلاف خیلی سطحی ایه ؟ 😐 برا من طرف کنسل میشه کلا تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚
ملکاجووون عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 8900 الان سرد نیس هوای شمال؟ لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 نرو خدایی نکرده اتفاقی بیوفته برات مجبور شی خانوادتو خبر کنی .اگه بفهمن دروغ گفتی دیگه بهت اعتماد نم ... خانوادم انقدر اتو دادم دستشون دیگه بهم اعتماد ندارن الانم الکی گیر میدن ک عذابم بدن وگرنه من براشون بی اهمیتم
بارانا۴۷۴۷ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1367 اوففف مامان بشی از اون مامان سختگیرا میشیاااا😂 مامان دوتا پسرماز جامعه و غریبه ها خیلی میترسم
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18357 شبش چجوره؟ کجا میمونن یعنی ؟ هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
manammaman عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7476 کجا میمونن یعنی ؟ منظورم همه جمع یا اتاق دارن هر کدام جدا؟
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 بگو از طرف جایی میری شلمچه ای مشهدی اینجور جاها رو بگو اخه مشهدو بهار گفتم از طرف کاروان دوهفته موندم همش زنگ میزدن بیا و کلی دعوا کردنم انگار میومدم خونه خیلی خبر خاصی بدد همش دعوا و درگیری
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18357 منظورم همه جمع یا اتاق دارن هر کدام جدا؟ سوال منم هست ویلای کسی میرن هتل کلبه چه جور میمونن هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست