دختر_جسور مدیر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 عنوان فردا میخوام با دوستام برم شمال ولی هنوز راه حلی ک خانوادمو بپیچونم پیدا نکردم😐 | مشاهده متن کامل بحث + 4574 بازدید | 187 پست باز قبلا سر کار میرفتم راحت بود پیچوندنالان اگه بگم خونه دوستمم زنگمیزن ب مامان بابای اون، اونم گفته ب مامانش ک میخواد بره خونه دوستش😐خانوادم خیلی گیرم من دیگه بیست و رد کردم اذیتم میکنناگه راهی پیدا نکنم مجبورم نرم 1402/07/05 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 نرو دختر چقد...شماها نترسین واقعا نه بابا اونجوری بد نیستن ک قبلا هم باهاشون رفتم پسرای خوبی هستن ته خلافشون اینه مشروب بخورن اصلا هیز و خطرناک نیستن.
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 قبلاً رفتی؟؟؟ خودت تنهایی یا توام پارتنر داری؟ من سینگل ب گورم🥺اره قبلا رفتم ولی ب بهانه شیفت فرودگاه و خونه رفیق میشد پیچوند
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 با پسرا سخت نیس بری؟بهشون اعتماد داری؟ نمیشه ک ب هر پسری اعتماد کرد ولی اینارو میشناسم خونه اشونم رفتم بچه های خوبین
خوشبختیی عضویت: 1397/10/08 تعداد پست: 7697 من سینگل ب گورم🥺 اره قبلا رفتم ولی ب بهانه شیفت فرودگاه و خونه رفیق میشد پیچوند عشقم کسی ک مشروب میخوره هرچقدم آدم خوبی باشه امکان داره تو مستی یکارهای دیگه انجام بده ک بعدا نشه جمعش کردحواست جمع باشه من از قیدت نمیخواهم رهایی
maها عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 741 نه بابا اونجوری بد نیستن ک قبلا هم باهاشون رفتم پسرای خوبی هستن ته خلافشون اینه مشروب بخورن ا ... اخه تو سینگل میری بین زوجا چکار🤪
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 خوش به حالتون ...شمال؟؟؟؟؟ بابا من تا سر کوچه هم نمیتونستم برم فقط از مدرسه به خانه. ...ازخانه به م ... منم اجازه ندارم ک مثلا مشهدو گفتم داریم با کاروان میریم ولی با دوستپسرامون رفتیم این شمالو ک نمیشه گفت کاراون😁
مادرشوهرت عضویت: 1401/05/13 تعداد پست: 1288 نمیشه ک ب هر پسری اعتماد کرد ولی اینارو میشناسم خونه اشونم رفتم بچه های خوبین نمیدونم دیگه شما میشناسینشون ولی حواست جمع باشه راهی برای پیچوندن هم به ذهنم نمیرسه😅 تورو تا تهخاطراتمکشیدمبهزیباییتو کسیرو ندیدم🤍🌿
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 اخه تو سینگل میری بین زوجا چکار🤪 ن دیگه فقط من نیستم ک سینگل زیاد داریم🤪
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 نمیدونم دیگه شما میشناسینشون ولی حواست جمع باشه راهی برای پیچوندن هم به ذهنم نمیرسه😅 باید ب ائمه متوسل شم
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 عشقم کسی ک مشروب میخوره هرچقدم آدم خوبی باشه امکان داره تو مستی یکارهای دیگه انجام بده ک بعدا نشه جم ... مرسی عزیزم راست میگی اینجور اتفاقا ممکنه بیوفته ولی اونا جنبه دارن ب مستی نمیرسن دزکل ادم باید خودشم حواسش باشه دیگ..
بارانا۴۷۴۷ عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1367 منم اجازه ندارم ک مثلا مشهدو گفتم داریم با کاروان میریم ولی با دوستپسرامون رفتیم این شمالو ک نمیشه گ ... در هر صورت مواظب خودت باشبه هر کسی اعتماد نکنکاری نکن پشیمونی به بار بیادمنم به جای خانواده ات بودم اجازه نمیدادم حتی دنبالت میمدم ببینم با کدوم کاروان داری میری مشهد😅
دختر_جسور مدیر استارتر عضویت: 1402/03/15 تعداد پست: 1611 در هر صورت مواظب خودت باش به هر کسی اعتماد نکن کاری نکن پشیمونی به بار بیاد منم به جای خانواده ات ... اوفففمامان بشی از اون مامان سختگیرا میشیاااا😂
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13810 دوست پسر دوستام هستن بگو از طرف جایی میری شلمچه ای مشهدی اینجور جاها رو بگو 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
manammaman عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 7476 نه بابا اونجوری بد نیستن ک قبلا هم باهاشون رفتم پسرای خوبی هستن ته خلافشون اینه مشروب بخورن ا ... اوه
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18242 عیبی خداهمسایه ما یک دختر بیست ساله هست با دوستاش رفتن شمال مامانشم میدونست که پسرا هم هستن توی یک هتل میموندنمن دیگه رد دادم هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست