2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سینگل ب گورم🥺 اره قبلا رفتم ولی ب بهانه شیفت فرودگاه و خونه رفیق میشد پیچوند

عشقم کسی ک مشروب میخوره هرچقدم آدم خوبی باشه امکان داره تو مستی یکارهای دیگه انجام بده ک بعدا نشه جمعش کرد

حواست جمع باشه

من از قیدت نمیخواهم رهایی
خوش به حالتون ...شمال؟؟؟؟؟ بابا من تا سر کوچه هم نمیتونستم برم فقط از مدرسه به خانه. ...ازخانه به م ...

منم اجازه ندارم ک مثلا مشهدو گفتم داریم با کاروان میریم ولی با دوستپسرامون رفتیم این شمالو ک نمیشه گفت کاراون😁

نمیشه ک ب هر  پسری اعتماد کرد ولی اینارو میشناسم خونه اشونم رفتم بچه های خوبین

نمیدونم دیگه شما میشناسینشون ولی حواست جمع باشه راهی برای پیچوندن هم به ذهنم نمیرسه😅

تورو تا ته‌خاطراتم‌کشیدم‌به‌زیبایی‌تو‌‌‌ کسی‌رو ندیدم🤍🌿
عشقم کسی ک مشروب میخوره هرچقدم آدم خوبی باشه امکان داره تو مستی یکارهای دیگه انجام بده ک بعدا نشه جم ...

مرسی عزیزم راست میگی 

اینجور اتفاقا ممکنه بیوفته ولی اونا جنبه دارن ب مستی نمیرسن دزکل ادم باید خودشم حواسش باشه دیگ..

منم اجازه ندارم ک مثلا مشهدو گفتم داریم با کاروان میریم ولی با دوستپسرامون رفتیم این شمالو ک نمیشه گ ...

در هر صورت مواظب خودت باش

به هر کسی اعتماد نکن

کاری نکن پشیمونی به بار بیاد

منم به جای خانواده ات بودم اجازه نمیدادم حتی دنبالت میمدم ببینم با کدوم کاروان داری میری مشهد😅

عیبی خدا

همسایه ما یک دختر بیست ساله هست با دوستاش رفتن شمال مامانشم میدونست که پسرا هم هستن توی یک هتل میموندن

من دیگه رد دادم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست