2777
2789
چقدر همه اپن مایند هستن  حس میکنم خیلی عقب افتادم

چجور میتونی انقدر به خودت توهین کنی؟ 

یه تعداد بچه مدرسه ای اینجا هستن و نظر میدن 

ولی در کل این سفر اشتباه هست تعجب میکنم از این بیخیالی کاربرا

عزیزدلم اینجور سفر ها خطرناکه خدایی نکرده اتفاقی بیفته میدونی چه اسیبی اول به خودت بعد به خانوادت وارد میشه؟ 

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑

بیا منم ببر من با مامانت حرف میزنم🤧

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مشهدو بهار گفتم از طرف کاروان دوهفته موندم همش زنگ میزدن بیا و کلی دعوا کردنم  انگار میومد ...

خدایی ول کن ب دعوا کردنش نمی ارزه

ی روز صب برید اگه تهرانی دربند و اونورا بگردید تا شب برگردید بگو خونه دوستم بودم

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
چجور میتونی انقدر به خودت توهین کنی؟  یه تعداد بچه مدرسه ای اینجا هستن و نظر میدن  ولی د ...

به کنایه گفتم

ولی خیلی عوض شدن جامعه 

قبلاً هم چین تاپیک زده میشد همه وای نه ،الان جز چند نفر اعتراضی نشد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چجور میتونی انقدر به خودت توهین کنی؟  یه تعداد بچه مدرسه ای اینجا هستن و نظر میدن  ولی د ...

درسته عزیزم من حرفتو قبول دارم ولی وقتی متاهلا هم میرن اینجور سفرا همچین ترسی دارن؟

وقتی خطرناکه ک کسیو نشناسی من همشونو میشناسم جز یکی دوتا بقیشون مثل برادر ی دوست معمولین  حتی خونه اشون هم رفتم 

چقدر همه اپن مایند هستن  حس میکنم خیلی عقب افتادم

والا من خودم دختر دار بشم میزارم بره خوشی و جوونی که من نکردم روحداقل بچه ام بکنه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
ویلا اجاره میکنن دیگه  دخترا ی اتاق پسرا هم ی اتاق

چرل من خوش بین نیستم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نه ادم مذهبی هستم نه تفکرات بسته ای دارم خودت راحتی با مردایی بری مسافرت که مشروب میخورن و قرار نیس ...

عزیزم هرکسی مشروب میخوره لزوما کنترلشو از دست نمیدههههه 

این صد بارررررررر 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

به نظرم واقعا حق دارن حساس باشن.مطمئنا آبرو براشون خیلی مهم

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل