a__72s مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 3431 عنوان کیا تو نا امید ترین حالت ممکن باردار شدن 96 بازدید | 4 پست اگر دوست داشتین مشکلتونم بگید میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم.... 💚 میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️ 1402/07/04 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shabebarfii عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 1539 دوستم .که حتی دکترش هم باورش نمیشد این باردار شده .رحمش دوشاخه بود و مادر زادی لوله هاش بسته بودن .با دستگاه لوله هاش را باز کردن
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9921 خیلی ها دیدم ...ان شاالله شماهم باردار بشی .. دوست داشتی مطالب تاپیک منو بخون آخرای صفحه دو کامل گفتم حتما به دردت میخوره https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-بشه لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
a__72s مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 3431 دوستم .که حتی دکترش هم باورش نمیشد این باردار شده .رحمش دوشاخه بود و مادر زادی لوله هاش بسته بودن .ب ... الحمدالله خداروشکر میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم.... 💚 میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
a__72s مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 3431 خیلی ها دیدم ... ان شاالله شماهم باردار بشی .. دوست داشتی مطالب تاپیک منو بخون آخرای صفحه دو کامل گ ... همه تایپک ها رو خوندم انشالله حامله بشم میخوام همرو رعایت کنم میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم.... 💚 میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️