2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

88 بازدید | 10 پست

سلام ، من پیش دانشگاهی ام یعنی 12و کنکور دارم 

هر دیقه ی ساز میزنن ک عمومی ها برگشته، برنگشته، و منم اصلا نخوندم تابستون رو، ولی ب جاش11ک بودم درسا رو مفهمومی خوندم یادمه ی چیزایی 

امیدی هم ب کنکور ندارم یعنی خشم نمیاد و عقیده ام اینه ک قرار نیس چندتا سوال آینده منو مشخص کنه 

و برای کنکور قطعا باید رف کلاس تست و کتاب تست و.... ک اینارو در دسترس ندارم و هزینش زیاده  ندارم

ع فرهنگیان و.... خشم نمیاد 

فق به رشته هایی مث هتل داری، مدیرت، حسابداری علاقه پیدا کردم 

و اینم بگم اومدم انسانی، و اصلا بهش علاقه ای نداشتم و ندارم چون ب اجبار بوده

الانم میخام با معدل برم دانشگاه پیام نور برم یکی از این سه رشته

میشه نظرتون بگید که کار درستو انجام میدم یا نَ؟ 

همه جواب سربالا میدن و میگن فلانه و بیسانه معلمی ع همه چی بهتره ولی خو من دوست ندارم معلمی رو فق این سه رشته ک گفتم دوست دارم 

میگم برم پیام نور ک حداقل مث دبیرستان بی علاقه نرفته باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیریت و حسابداری رو برو عزیزم

هتلداری بازار کار نداره. 

البته اگر حسابداری رفتی، در کنار تحصیلات آکادمیک، مهارت های مرتبط با این حوزه رو حتما یاد بگیر و دوره آموزشی بگذرون، تا موقعی که فارغ التحصیل شدی و در جستجوی کار بودی بتونی از مهارتهایی که کسب کردی، حرف بزنی (تنها مدرک تحصیلی کارایی نداره واست عزیزم) 

آره شنیدم خوبه و این روزا بازار کارش میگیره 

این روزا بله 

اما از چهار سال بعد که لیسانس میگیری کسی خبر نداره 

پس دو راه داری یا کارآموزی کنی و تجربه و سابقه بشه 

چون حسابداری نگاه مدرک نمیکنن عملکردو میبینن

یا برو رشتهای کامپوتر یا دیجیتال ،میگن عالیه چون آینده روی کامپوتر و هوشمصنوعی میچرخه 

میدونید چیه یچی میخام ک خیلی هزینه بردار نباشه، چون واقعا ندارم و دستم تنگه

نگران نباش. 

کارهای دانشجویی هست تو دانشگاه که البته حقوق زیادی نداره، 

میتونی در کنار تحصیل، کارهای متفرقه انجام بدی و درآمد نسبی داشته باشی. 

مهم اینه که مایوس نشی و برای رسیدن به اهدافت تلاش کنی و راه درست رو انتخاب کنی عزیزم. 

خوبی پیام نور این هست که کلاسهای حضوری کمی داره، درنتیجه میتونی کار هم بکنی، سخته اما شیرینه که از دسترنج خودت برای اهدافت هزینه میکنی

نگران نباش.  کارهای دانشجویی هست تو دانشگاه که البته حقوق زیادی نداره،  میتونی در کنار ت ...

ممنون ازت خواهری 

فق میگم دانشگاه پیام نور، بدون کنکور و با معدل میشه دیگه، درسته؟ 

ممنون ازت خواهری  فق میگم دانشگاه پیام نور، بدون کنکور و با معدل میشه دیگه، درسته؟

آره عزیزم

چند واحد رو بهت میدن در ابتدا، اونها رو پاس کنی و قبول بشی، میتونی ادامه بدی

موفق باشی🍀