2777
2789

چرا طرف کتک میزنه و خیانت می‌کنه و زن های اینجا یا حق میدم بهشون یا وقتی به روی طرف میارن شوهره بهش بر میخوره که چرا به روم آوردی و میندازتشون بیرون یا باهاشون قهر می‌کنه و اینا تازه ناراحت میشن؟ من میگم باشه خیانت کرد و نمی‌تونیم جدا بشین ولی چرا به طرف حق میدین و نازشو میکشین

خیلی خب ولی تو چی نوشتی معلوم نیس !!

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم هر وقت تونستیم تو زندگی و جا دیگری،باشیم میتونیم

خیلی راحت به سوالامون جواب بدیم.

به قول معروف میگن با کفش دیگری بتونیم راه بریم

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
به نظرم هر وقت تونستیم تو زندگی و جا دیگری،باشیم میتونیم خیلی راحت به سوالامون جواب بدیم. به قول م ...

بظرم این حرف درست نیست در اصل تو خیلی موارد می‌تونه درست باشه ولی خیانت کردن و کتک خوردن و تازه ناراحت حال خیانتکار شدن یه مقداری غیرمنطقی 

بظرم این حرف درست نیست در اصل تو خیلی موارد می‌تونه درست باشه ولی خیانت کردن و کتک خوردن و تازه نارا ...

اگه یه زن پشتوانه وشرایط اوکی ‌داشته باشه چرا بمونه

طرف یه عمر برای زندگی زحمت کشید ،بعد یه رفتار احمقانه 

دونفر دیگه لطمه میزنه به تمام کاراش،تا به خودش میاد شده 

۰ ،دنیا خیلی سخت شده.

🧚‍♀️بهترین ها سهم تو باشه‌.
بظرم این حرف درست نیست در اصل تو خیلی موارد می‌تونه درست باشه ولی خیانت کردن و کتک خوردن و تازه نارا ...

علاوه براینها غصه میخورن تازه طلاقشون میخواد بده 

یا تو قهر میترسن برن سرکار یا اینستاشونو نصب کنن

یاااا دیگه رفتن قهر و برای طلاق ولی چله میگیرن شوهره طلاقشون نده

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
اگه یه زن پشتوانه وشرایط اوکی ‌داشته باشه چرا بمونه طرف یه عمر برای زندگی زحمت کشید ،بعد یه رفتار ا ...

حرفتون رو‌کلا قبول دارم ولی بحث من این علاقه و وابستگی عاطفی رو درک نمیکنم این حجم از علاقه‌ با وجود بدترین رفتار