2777
2789

صاحبخونمون پول پیش خونه راکه بهش دادیم الان چندروزه امروز وفردامیکنه نمیزنه به حساب صاحب خونه جدید ..الان 4روزه که حیرونیم ‌‌..الان بهش زنگ زدم گفتم تاشب واریزمیکنیم

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

میشه یانه نکنه الکی میگه داره بازهم میپیچونه

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم نمیشه

مهربان باش چون هر کسی را می بینی درگیر نبردی دشوار است   الای به معنی ماهِ قبیله و اِئلمان به معنی بزرگ قبیله و اِلشَن کوچولوی تو راهی به معنی شادی قبیله😍 تاپیک های ترکی تگ کنید از ترکی صحبت کردن لذت میبرم.

فکر نکنم بدون شبا بشه... یا شماره حساب یا شبا

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

نه نمیشه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

اگرشماره شباصاحبخونه جدیدداره میتونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ای بابا این دیگه فکر می‌کنه ماحالمون خوب نیست هیچی‌بلدنیستبم الان زنگ میزنم بهش تاحالش حابیاد 

چ بیشعوره طرف  نمیشه عزیزم اصلا داره میپیچونه  زنگ بزنید سرو صدا کنیذ

زنگ زدم بهش گفت داداشم میاد بنگاه کارت می‌کشه انشالله که درست بشه...منم ازاین بلاتکلیفی دربیام بادوتا بچه خونه بهم ریخته..هزارتا کاروبدبختی ...