2777
2789

رتبه های آزمون نوبت دوم پارسال رو اعلام کردن دقیقا اول مهر ( دبیرستانی ام)

من سالی که گذشت خیلی مریض شدم از دفع پروتئین تا کرونا و قاعدگی های افتضاح و نامنظم طوری که توی یک ماه دوبار شدم 

اما هرطوری بود چندتا آزمون نهایی که داشتم رو خداروشکر کامل دادم 

خیلی درس خوندم و خیلی هم زحمت کشیدم، زرنگ هستم الحمدالله ولی... 

بخاطر اینکه مهمون برامون اومد یعنی پسرخاله ام و دوستش و من حالم خوب نبود نتونستم شیمی رو خوب بخونم و معدلم افت کرد، ریاضی هم کامل نگرفتم 

معدلم شد 19.93 بعد دوستم همش میناله و ننه من قریب بازی درمیاره حالا عین.... میخونه میاد میگه وای من هیچی بلد نیستم، هیچی نمیخونم اون رو رتبه اول اعلام کردن و من رو دوم 

تازه برای شیمی هم غیبت کرد و ده روز بعد امتحان داد که ما فرمون سه روز پر استرس بود ولی اون بعد همه امتحانا

خدایی و انصافا من درسم و تلاشم خیلی بیشتر بوده، در طول سال اون میومد از اینترنت پرینت میگرفت من تمرین رو می نوشتم 

اون همش سفر بود من تو خونه درس میخوندم 

همش از دست پسرخاله ام و خودم ناراحتم

خیلی دلم شکست، اگه شما هم تو دبیرستان درستون خوب بوده میدونید چقدر حس بدیه که از یکی زرنگ تر باشی ولی بخاطر یکی دو صدم دوم اعلام بشید جلوی بچه ها 

خیلی ناراحتم 😭

دعا پر از ناعدالتیه

به این فک کن که ۱۰ سال بعد آیا این موضوع باز هم برات ارزش داره ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
دعا پر از ناعدالتیه به این فک کن که ۱۰ سال بعد آیا این موضوع باز هم برات ارزش داره ؟

آره من این چیزا خیلی واسم مهمه

هنوز سر اینکه هفتم دبستان معلم ریاضیمون برگشت به مامانم جلوی مدیر درموردم چی گفت ناراحتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغیر از امتحانای نهایی نوبت دوم دوازدهم و کنکور بقیه نمره ها ب یورمن😂 سخت نگیر نهایی ک نبود معلما هم اکثرا همینجورن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤