2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب خیلی بد گریه میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 63 پست
کسیو نداره یه دوست خوب یا یه بزرگتر عاقل که هواشو داشته باشه  می بینه پدرم چقدر هوای  داد ...

بله سخته

من تمام جونم میسوزه از بی‌پدری...از اینکه حامی و تکیه‌گاه ندارم...اما نشده تا حالا بخاطر پدر داشتن دیگران حسودی کنم

کاش یه مشاوری چیزی بره

اگه نرفت خودت برو شرایطشو توضیح بده راهکار بگیر

باید به خودش کمک کنه

😆خدایی به اینجاش فک نکرده بودم ولی راست میگه مرداهیچوقت ضعف نشون نمیدن مگر اینکه قصدی پشتش باشه

میگه کلید خونه شهرستانو بده با مادرم بریم آخه نمیشه اونجا شریکی هستش با عموم شاید عموم راضی نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو خدا اینجا حواسش بهت بوده ،که تو هم عضوی از  خانواده ی ما شدی،گذشته رو سعی کن رها کنی تا ...

از خانوادم بدش میاد با اینکه خیلی بهش احترام میزارن

میگه خودشیفته و شکم پرستن

بنظرم الان اصلا شرایط بارداریت نیست،خودش افسردگی داره و وقتی درمان نشه و تو هم دچار افسردگی پس از زا ...

حالا نگفتم فحاشی هم که میکنه و گاهی حمله هم میکنه

میگه کلید خونه شهرستانو بده با مادرم بریم آخه نمیشه اونجا شریکی هستش با عموم شاید عموم راضی نباشه

مشخص شد مشکلش بغل و دلداری نیس.بنظرم این آقا برا سیر کردن شکم خودشو خانوادش وصلت کرده باهاتون. هر روز با فشار آوردن به شما از پدرت یه چیزی میگیره.اگه تحملشو داری بمون اگه نه جدا شو و با خانواده ای درحدخودتون یا دارا تر ازدواج کن که به مال پدرت چشم نداشته باشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
وااا ادم ب زندگی خودش ک حسادت نمیکنه اولین بارهمچین چیزی رومیشنوم

به ثروت پدرم حسادت میکنه اینکه چرا من پدر پولداری نداشتم 

تو نامزدیمون پدرم انگار یه چیزایی بهش گفته مثلا یخچال باید فلان چیزو بخری از اون موقع بدش میاد دائما تو ذهنش خودشو با پدرم و فامیلامون مقایسه میکنه

بهش بگو دقیقا روانشناس همینجوره نصیحت نمیکنه کمک میکنه..بهش بگو حق میدم بهت و مطمعنم دکترم حق میده ف ...

کاش راضی بشه تو بلاتکلیفی بدی گیر کردم.

بله سخته من تمام جونم میسوزه از بی‌پدری...از اینکه حامی و تکیه‌گاه ندارم...اما نشده تا حالا بخاطر پ ...

من مشاوره رفتم ولی تا خودش نخواد فکر نکنم تغییر کنه

میگه تو زن خوبی نیستی گفتم تنهام میخواد خانواده ی مستقل تشکیل بدم بچه نیاوردی واسم 

حالا نگفتم فحاشی هم که میکنه و گاهی حمله هم میکنه

اوه در این حده فکر کردم صرفا افسرده است

باید حتما تحت درمان قرار بگیره(و خودشم بخواد) 

وگرنه روان خودتم کلی آسیب میبینه 

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
مشخص شد مشکلش بغل و دلداری نیس.بنظرم این آقا برا سیر کردن شکم خودشو خانوادش وصلت کرده باهاتون. هر رو ...

برای خانواده ی خودش تا حالا چیزی نگرفته 

حرفش اینه بابات که منم منم میکنه چرا کمکم نکرد اگر پارسال ۵۰ تومن قرض داده بود الان ماشینمون عوض کرده بودیم 

برای خانواده ی خودش تا حالا چیزی نگرفته  حرفش اینه بابات که منم منم میکنه چرا کمکم نکرد اگر پا ...

خو منظورم دقیق همینه همیشه سر زنشت میکنه که اگه بابات کمک کرده بود.چرا کمک نکرد.در واقع اون میخواسته از بغل بابای شما برا خودش پیشرفت کنه که اومده خاستگاری زیاد دیدم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خو منظورم دقیق همینه همیشه سر زنشت میکنه که اگه بابات کمک کرده بود.چرا کمک نکرد.در واقع اون میخواسته ...

نمیدونم واقعا 

خودش ک میگه اگر پدرت پولدار نبود خیلی زندگیمون بهتر میشد اینجور همش اضطراب دارم 

میگفت همش به خاطر سرکوفتای باباته به نداریمون سرکوفت زد حالا باید کمکمون کنه