2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب خیلی بد گریه میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 63 پست

عقده هایی که تو دلش مونده ، اگر توان مالی دارین بزودی تدارک به سفرو ببین و همراه مادرشوهرت 

چون سختی های مادرشو دیده دلش میخاد دل مادرشو شاد کنه ، این حس مسیولیت و دل نگرانی در شوهرت عالیه ، چون مطمینا همین حس نسبت ب شما و فرزندش هم خواهد داشت

خوشبحال بچت میشه با وجود این بابای باغیرت

بخدا راضیم اونا ۴ نفرن جا نمیشن باید دو ماشینه باشیم هرموقع خواهرشوهر ماشین خرید خیلی خوب میشه  ...

حالا خواهرشوهر رو ول کن اونو شوهرش ببره 

اگه اوضاع مالیتون خوبه با مادرشوهرت یه مسافرت برین 

حقیقتاً دلم واسه شوهرت سوخت😪  یه جورایی حق داره البته نه که دور از جون تو و خونوادت مشکلی داشته باشین ولی اونم وقتی مادرش یه عمر حسرت کشیده نمیتونه الان خوش بگذرونه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر حسوده اول دلم سوخت الان نظرم عوض شد آدم انقدر تنگ نطر ول کن بابا معلومه ته دلش عاشقت نیست جدی م ...

من دلم میسوزه براش حتی اگر حسودی میکنه 

یاد لحظات سخت زندگیش میوفته 

ولی زندگی با همچین فردی خیلی سخته دائم تو شادی با خانوادم باید حواسم باشه ک این ناراحت نشه

ول کن بابا  پروش نکن  داره زمینه سازی میکنه تو همه مسافرتا خانواده خودشم بیاره

😆خدایی به اینجاش فک نکرده بودم ولی راست میگه مرداهیچوقت ضعف نشون نمیدن مگر اینکه قصدی پشتش باشه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
تازه رفتیم مشهد با خواهر برادرش و حالش خوب بود ولی شرایط ایجاد بشه برای مادرشوهرم زیاد خوبی میکنم. ت ...

بهش بگو خدا اینجا حواسش بهت بوده ،که تو هم عضوی از  خانواده ی ما شدی،گذشته رو سعی کن رها کنی تا خودت کمتر اسیب ببینی و زمان حال رو بچسب و ازش لذت ببر

من دلم میسوزه براش حتی اگر حسودی میکنه  یاد لحظات سخت زندگیش میوفته  ولی زندگی با همچین ...

آره خب واقعا سخته کلا زندگی با مرد ضعیف و افسرده و واسه خونوادش اینجوری گریه میکنه سختههه

بگو تو هم قلب بزرگي داري ولي اينقدر از خودت انتظار نداشته باش ، اگه دوست داشته باشي با حداقل هم ميتو ...

باور کن خودش هم کوتاهی میکنه 

میگه انگار من مردم افسردس به نظرم چیزی خوشحالش نمیکنه نمیدونم چه تجربیات وحشتناکی داشته که اینقدر روحش خستس

خیلی درک میکنم به خدا همه ی آسیب های روحیم از همین درک کردنه ولی یه جایی باید رها کنه دیگه با این او ...

بنظرم الان اصلا شرایط بارداریت نیست،خودش افسردگی داره و وقتی درمان نشه و تو هم دچار افسردگی پس از زایمان شی فکر کن چی میشه دیگه

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
عزیزم حتما شوهرتو ببر روانشناس خیلی نیاز داره باهاش صحبت کنه..همسرت افسردگی داره

سر همین روانشناس چندبار دعوا کردیم نمیاد دوست نداره 

شاید فکر میکنه اونجا متهم میشه 

همش میگه من نیاز به یه بزرگتر دارم که نصیحتم نکنه کمکم کنه حس شدید تنهایی داره 

جدی بهش بگو این رفتارهات زندگی گذشتت رو درست نمیکنه ولی زندگی الانمون رو خراب میکنه . یعنی چی توی گذشته موندی ، گذشته رو ول کن زندگی در حال جریان داره . 

اصلا براش دلسوزی نکن تا به غلط بودن کارش پی ببره . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خیلی ساده‌اس همسرت نیاز به همدردی و درک شدن داره...!

کسیو نداره یه دوست خوب یا یه بزرگتر عاقل که هواشو داشته باشه 

می بینه پدرم چقدر هوای  داداشمو داره شاید غبطه میخوره

سر همین روانشناس چندبار دعوا کردیم نمیاد دوست نداره  شاید فکر میکنه اونجا متهم میشه  همش ...

بهش بگو دقیقا روانشناس همینجوره نصیحت نمیکنه کمک میکنه..بهش بگو حق میدم بهت و مطمعنم دکترم حق میده فقط اون میتونه بهت کمک کنه..بگو تنهایی برو کسی نره باهاش که راحت باشه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
چه ربطی به ثروت داشت اسی مشخصه تو هم موقعیت خانوادگی تو وپولداریشونو به رخش میکشی

نه باور کن اگر ثروت برام مهم بود نمیومدم جای دور زندگی کنم من همش تشویقش میکنم یه روز تو هم به همه چی میرسی ولی این خودشو با پدرم مقایسه میکنه میگه پول داره باید به ما هم بده