2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب خیلی بد گریه میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 63 پست

بگو تو هم قلب بزرگي داري ولي اينقدر از خودت انتظار نداشته باش ، اگه دوست داشته باشي با حداقل هم ميتوني مادرت رو شاد كني ، وسايل بزاريد و مثلا بريد فضاي سبز نزديك خونه و يه چايي رو اونجا نوش كنيد ، همه ي خوشحالي و شكرگذاري كه نبايد به سفر طولاني و خرج انچناني باشه ... 

بهش بگو شما بايد مستقل از بود و نبود حضور پدرتون قوي باشيد چون تكيه گاه منو مادرت و خانواده هستي ... و از اين قبيل كارها بهش پيشنهاد بده تا بتونه كاري كه در توانش هست رو انجام بده

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
متاسفلنه همدیگرو درک نمی‌کنیم و من نمیدونم طلاق بگیرم یا نه مشکلات زیاد داریم میترسم بعد طلاق حالش ب ...

تو مسئول زخم های گذشته ی دیگران نیستی

خود فرد باید برای حال خوبش تلاش کنه

حواست باشه افسردگی واگیر داره

خودتو به خاطر هیچکس داغون نکن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه خودم اصلا دوست ندارم ولی اگه مامانش حاضره بیاد باهاتون یبر ببرش دلش شاد شه  

بخدا راضیم اونا ۴ نفرن جا نمیشن باید دو ماشینه باشیم هرموقع خواهرشوهر ماشین خرید خیلی خوب میشه 

خودش کوتاهی میکنه

درک میکنم ولی آخه تا کی میخواد اینجوری افسرده باشه الان ۶ ساله همیشه تو فکره همیشه غصه و اضطراب دار ...

بعضی دردا هیچوقت خوب نمیشن منم از چنین خانواده ای بودم البته خیلی با شدت کمتر خیلی از زخماش هنوز هست خیلی از حسرتا با اینکه الان خداروشکر همه در کنار همیم وضعمپن هم خیلی بهتر شده اما حسرتای بچگی خیلی خطرناکن گاهی تا آخر عمر کنار آدم میمونن

درکش کن زخمای عمیق داره و شرایط فراهم‌گن بتونخ به جای پدر به مادرش خدمت کنخ

خیلی درک میکنم به خدا همه ی آسیب های روحیم از همین درک کردنه ولی یه جایی باید رها کنه دیگه با این اوصاف بچه هم میخواد میگه تو زن خوبی نیستی ولی من بچه داشتن رو اشتباه بزرگی می بینم

درک میکنم ولی آخه تا کی میخواد اینجوری افسرده باشه الان ۶ ساله همیشه تو فکره همیشه غصه و اضطراب دار ...

چه ربطی به ثروت داشت اسی مشخصه تو هم موقعیت خانوادگی تو وپولداریشونو به رخش میکشی

بغل درمانی و دست تو موهاش سرشو بغل کن بوس کن بگو منو داری که عاشقتم.من آرزوم بود شوهرم اینقدر احساسی باشه اینجور مردا مث موم تو مشتن

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خیلی درک میکنم به خدا همه ی آسیب های روحیم از همین درک کردنه ولی یه جایی باید رها کنه دیگه با این او ...

نیمتونه رها کنه تا درمان بشه

باید بره روانکاوی

طرحواره درمانی بشه

زخماش خ‌ب بشه..

اصلا بچه  ار شدن فعلا صلاج نیست

💕

یه بار با خانواده اون برو مسافرت یا اگه دوست نداری بری بزار خودش با خانواده اش بره واسه مامانش گل بخ ...

تازه رفتیم مشهد با خواهر برادرش و حالش خوب بود ولی شرایط ایجاد بشه برای مادرشوهرم زیاد خوبی میکنم. تا میاد با خانواده ی ما بیرون همینه داستان 

نمیدونم شاید خودشو با پسرای فامیل مقایسه میکنه 

انگاری روحیه حساسی داره و همینم باعث میشه رنجش و سختیا بیشتر اذیتش کنه هواشو داشته باش

وقتی گفت خوشبحالت پدرتو داری باید میگفتی خانواده منو تو نداره همونطور که خانواده تو خانواده منه برعکسشم هست بابای منو بابای خودت بدون(و اگه بشه با پدرت صحبت کنی که بیشتر هواشو داشته باشه خوب میشه)

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫

اگه با مادرش کنار میای یه برنامه سفر با مامانش بچین اگه کنار نمیای بزار این با مادرش بره سفر که این حرف که مادرمو جایی نبردم از سرش بیوفته جز این کار دیگه ای نمیتونی برای گذشته ی از دست رفته ی یکی دیگه بکنی خودتو درگیر نکن.

همینه که آدم باید کسی ازدواج کنه که گذشته خوبی داشته باشه...

آدمایی که تو گذشته بیش از حد درد کشیدن اسیبهای روحی زیادی دیدن...

هرچقدرم خوب باشن، باز یه جایی اون زخم ها دهن باز میکنه و زندگیه آدم و مختل می کنه...