2777
2789
عنوان

درد ناشناخته

86 بازدید | 4 پست

سلام خانما یه چیزی ذهن منو مشغول کرده میشه اینای ک میدونن جوا ب بد قبل از یه ماه دردشاید بدت داشتم البته فقط اززانوذبه پایین ازماسش روماتیسم دادمدمنفی بود خوب دمترگفت دوتازانوهاتونذروبه سلییدگی من پی ازپی کردم بازهم ذردسذید کف پا وارنج دارم دکترسکن عستع ای نوشت گفت ندری میگم نکنه چو پی ارپی زانو دادم ردم اسکن سالم دراومد البته من گفتم نمیدونم هنوز بدن ذردذارم

خوب اینجوریه من اززانوبه پایین دردداشتم وخصوصا  کف پاهام آزمایش روماتیسم دادم منفی بود خوب من که برای درد زانومراجعه کرده بودم دکترمحسنی گفت ارتروزه وساییدگی وپیسنهاد پی ارپی زدم مرحله اول بود البته همزمان دردارنج ودست وداشتم دکتورمنو به دکترروماتولوژی فرستاد گفت ممکن روماتیسم بلشه ولی توآرمایش مشخص نیس  رفتم وکتررروماتولوژی منو معاینه کرد گفت درد عصبیع وبارم آزمایش دادمنفی دراومددیگع چون یه بارeSR27وباردومذ۲۸شد اسکن هسته ای نوشت بازم رومانتیسم منفی حالا من شک کردم نکنخ چون من زانوهام پی ارپی کردم دراسکن مشخص نشد خوب من کغ پاهام داغ می شد ودنگشتام وارنج ام  درد می کردن ممکن چون پی ارپی کردم مشخص تسد آلبته من دکترروماتولوژی گفتم تهران رفتم پی ارپی کردم  حالا می بینم لگن ام درد میکند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو بگم برج ۴ پی ارپی کردم فقط یه مذحله برای زانوهام وچون دردهام ادامه داشت رفتم ویس دکترروماتولوژی دوباره به بارتهران رفتم وبارددم اهواز دکتراسکن نوشت بعداز یه ماه یعنی  برج ۵ نمیدون موندم بخدا حالا می لینم پاهام خشک میسن خصدصا از بالا لگن