2777
2789

خانما ۲۷ هفته باردارم از صبح درد پریودی دارم هی میگیره ول میکنه شکمم سفت میشه حس میکنم الانه که خونریزی کنم (مثل وقتایی که پریود میشیم) 

بهتر شدم الان ولی کمرم درد میکنه و پای چپم از کمر تا زانو یه خط تیر میکشه شکمم یه گرفتگی داره انگار بچم خودشو جمع کرده سفت کرده فشار میده وقتی راه میرم و ایستادم بدترم 

میتونم شیاف بذارم؟ چه شیافی؟ 

بارداریم پر خطر نبوده دکترم فقط بهم اهن و مکمل داده تا الان شیاف نذاشتم

طول سرویکسمم اخرین بار ۱۱ هفته چک کردم خوب بوده لطفا بگید چیکار کنم خیلی استرس دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زمان موعد پریودت نبوده؟گاهی موعد پریود تو بارداری آدم مثل همون موقع درد داره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
ت حالا همچین دردی نداشتم دیروز و امروز سرپا بودم خیلی 

خسته شدی حتما،با دکترت تماس بگیر و شیاف بذار و استراحت کن خوب میشی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
۲۷ هفتمه هنوز اخههههه دیروز و امروز سرپا بودم خیلی

میدونم خب باید بری ببمارستان منم تو ۳۲ هفته این طور شدم سریع رفتم گفت دهانه رحمت یک سانت باز شده سریع بستریم کردن دارو بهم زدن جلوگیری کردن از زایمان 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜