2777
2789
عنوان

سینه های کوچیک

295 بازدید | 19 پست

کسی هست مث من باشه و تغییر کرده باشه. من الان نزدیک ۲۲سالمه و سینه هام از ۱۴سالگی هیچ تغییری نکرده حتی الان نزدیک هم نیستن و باید بزور نزدیک کنم تا ی خط بیوفته گفتن ازدواج کنی خوب میشی ولی فایده نداشت. لاغر هم نیستم و ۶۵کیلوام و فقط سال ب سال فقط دور سینه تغییر میکنه و مجبور میشم سوتین عوض کنم ولی کاسش برام خیلی گشاده. راهکار دارین؟ 

اینم بگم مشت و مال هم اثری نداشت حتی با روغن خراطین همسرمم هیچی نمیگه خیلی هم دوس داره منو همینطوری ولی خودم دوس دارم یکم بزرگ تر باشه تو لباس خوش فرم تر باشم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والله پشکل منم هست  یکیش شرقه یکیش غرب  تازه متقارن هم نیستن  سمت چپی کوچیک تره ...

وای خدا خیلی رو اعصابه منک همیشه بدون سوتین میکردم تنها مزیتش همینه😂

اینم بگم مشت و مال هم اثری نداشت حتی با روغن خراطین همسرمم هیچی نمیگه خیلی هم دوس داره منو همینطوری ...

والا کوچیک خیلی بهتره عزیزم 

بزرگ دردسر داره 

ولی برا لباس پوشیدن راست میگی ...مخصوصن تو لباس مجلسی خیلی زشتن