2777
2789

از روز دوم عروسیم کتک خوردم ازش چرا چون گردنم تو عروسیم مشخص بود.یه روانی ک باهاش ساختمو سوختم.پول نداشت طلاهایی ک خودم کتر کردم رو فروختم براش.با نداریش ساختم.همیشه کنارش بودم تا خوب شه ک نشد.دیروز تولدم بود بهش گفتم اخلاقتو خوب کن با کمربند محکم کوبید تو باسنم..الان نمیتونم درست بشینم.با پا کوبید تو کمرم.تازه دوماهه زایمان کردم محکم زد پشتم.بهم گفت بچمو بده خودت برو خونه بابات.منم ب بابام گفتم اومد منو بچمو برد خونه خودشون.شوهرم چشم غره بهم رفت.ب بابام نگفتم کتکم زده چون مطمئنم خفش میکنه.رفته ب بابام گفته من براش غذا درست نمیکنم در صورتی ک چیزی تو یخچال نبود براش دمپخت گذاشتم با اینک باهاش قهر بودم.گفته دور گوشیم درحالی ک من با بچه اصلا نمیتونم دور گوشی برم.نمیدونمم چی ب داییم گفته ک داییم گفته رفتی قهر ک شوهرت میناله

خدایا شکرت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه...با وجود اینکه زیاد آدم دروغگویی نیس

اما موقع دعوا با من خیییلی راحت همه چیو به نفع خودش تغییر میده درواقع دروغ میگه

قضیه رو به دروغ برا خونوادم تعریف میکنه

تقصیر خودته هنوز داری لاپوشونی می‌کنی کتک خوردنت رو 

بگو وگرنه همه تو مقصر میدونن

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم