دیشبم تاپیک زدم مادرم قبل از اینکه خانواده پسر بیان از معرف پرسید اقاپسر صیغه یا ازدواج ناموفق نداشتن بعد معرف گفت ازشون پرسیدم ناراحت شدن گفتن کنسله خود معرفه کلی عذر خواهی کرد گفت نمی دونم چرا سر چنین سوال عادی اینجور کردن قسمت نبوده وگرنه شما سوال عادی پرسیدین اونا چه سریع ناراحت شدن خود معرفه گفت کلیم عذر خواست
منتها خواستگار کرمانشاهیه گفته دختر برام از شهرستان.... پیداکنین مادرمم چون نمیشناختشون بعد شک کرد چرا از شهر خودشون دختر نمیگیره از معرف چنین سوالی رو پرسید حالا خودم دیشب به معرف پیام دادم ببخشید مادرم قصد بدی از گفتن این کلمه نداشتن اصلا سختگیرم نیستن فقط میخواسته بشناسشون معرفم گفت نه بابا این چه حرفیه خانوادت وخودت عالی هستین اینان که مشکل دارن حالا من میگم شاید معرفه خودش ناراحت شده الکی انداخته گردن اونا چون دوستمه روش نمیشه بهم بگه بنظرتون زشته دوباره پیام بدم بگم میشه با خانواده پسر صحبت کنین که راضی بشن بیان اخه اونا منو ندیدن شاید بیان راضی بشن بنطرتون خیلی حقیر میشم اینو بگم
یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
عزیزم سعی کن تو اجتماع باشی کلاسهای مختلف باشگاه کتابخونه ،سر زنده اجتماعی وفعال،توجمع صحبت کن خوش ب ...
ممنون.
ولی من کلا نمیدونم چرا از بچگی هرجا میرفتم زیاد جذبم نمیشدند. بدون این که من بد باشم.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
بنظرت تقصیر کیه خانوادم بلد نیستن حرف بزنن میگم این بار خودم وارد عمل بشم دارم میترکم از بس زندگیم ا ...
اگه دوستته باهاش راحتی اره بهش بگو فعلا بیارشون ببینیم چجورین تو ک هنوز بله نگفتی فقط میخای بیان ببینیشون که مناسب هم هستین یا نی جوری ریلکس بگو حالا خاستگاره رو بیار ببینیم مناسب هستیم خداروچ دیدی
خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
فکر نمیکنی خاستگارت یه مشکلی داره که از شهر خودش نمیخواد دختر بگیره ؟
بنده خدا مامانت اصلا حرف بدی نزده .
شایدم اون آقا کلی صیغه ای داشته که ترسیده و زده زیرش .
ولش کن .
یه ذره شان خودتون و حفظ کنید بابا .
سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷
معرف که همون دوستمه اولش از پرسید مامانتیه وقت سختگیر نباشه همش میگم چرا اولش اینو پرسید البته میگم ...
اره ازین ب بعد خاستگار داشتی ب خانوادت بگو اولش هیچی نگن تا طرف بیاد اشنا بشین بعد اونا ترسیدن ک مادرت ازون مادرزنای گیربده هستش یا شایدم صیغه داشته مادرت گفته دوزاریش افتاده ک نباید بیاد
خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
گلی تروخداااا راست میگه دیگه عقلم کار نمیکنه خیلی ناراحتم واقعا فکر کن من خواهرتم تروخدا راهنماییم ک ...
ی چیزی بگم عزیز فک میکنم شاید به خاطر ی مسئله دیگه کنسل کردن بهونشون این شده بیخیال قسمتت باشه دوباره خودش میاد
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چرا این حرف رو میزنی؟ حالا یک خواستگار نیومد. ان شاء الله خواستگار های بهتر برات میفرسته همون ...
دیگه هیچ کقت نمیزارم معرف منو به کسی معرفی کنه اخه وقتی خودت مطمین نیستی چرا با احساسات یه دختر اینجوری باز میکنی میدونی گلی یه ساله ینفرم نیومده برام شهرمون خیلی کوچیکه همسایهامون همه معرفن همه دخترای کوچمون رو شوهر دادن اما اصلا نمیدونم منم هستن هیچ منو نمیبینه برای دختر همسایمون روزی یه خواستگار میفرستن ولی منه بدبخت نه چون فقط یه نفر اومد خانوادم گفتن نه دیگه گفتن برا این نفرستیم این کلاس میزاره بخدا نمیزارم بی دلیل بخدا نگفتم نه الان دوروزه رو ابرا بودم البته باورم نمیشد بعد یه سال کسی بخواد بیاد گفتم بلاخره بهم میخوره منو چه به ازدواج کلی میوه خریدم خونرو تمیز کردم رفتم یه روسری خوب خریدم حالم خیلیییییی بده😭😭😭😭😭
یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه. درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.