2777
2789
عزیزم سعی کن تو اجتماع باشی کلاسهای مختلف باشگاه کتابخونه ،سر زنده اجتماعی وفعال،توجمع صحبت کن خوش ب ...

ممنون. 

ولی من کلا نمیدونم چرا از بچگی هرجا میرفتم زیاد جذبم نمیشدند. بدون این که من بد باشم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت تقصیر کیه خانوادم بلد نیستن حرف بزنن میگم این بار خودم وارد عمل بشم دارم میترکم از بس زندگیم ا ...

اگه دوستته باهاش راحتی اره بهش بگو فعلا بیارشون ببینیم چجورین تو ک هنوز بله نگفتی فقط میخای بیان ببینیشون که مناسب هم هستین یا نی جوری ریلکس بگو حالا خاستگاره رو بیار ببینیم مناسب هستیم خداروچ دیدی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
ممنون.  ولی من کلا نمیدونم چرا از بچگی هرجا میرفتم زیاد جذبم نمیشدند. بدون این که من بد باشم.& ...

مغرور وسرد نیستی ؟

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
مغرور وسرد نیستی ؟

نه. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم این چه کاریه میخوای انجام بدی آخه ؟

فکر نمیکنی خاستگارت یه مشکلی داره که از شهر خودش نمیخواد دختر بگیره ؟

بنده خدا مامانت اصلا حرف بدی نزده .

شایدم اون آقا کلی صیغه ای داشته که ترسیده و زده زیرش .

ولش کن .

یه ذره شان خودتون و حفظ کنید بابا .

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

معرف که همون دوستمه اولش از پرسید مامانتیه وقت سختگیر نباشه همش میگم چرا اولش اینو پرسید البته میگم ...

کدوم سختگیری 

مگه گفت سه تا خونه بنامت کنن! 

عزیزم کسی که با پای خودش با دسته گل و شیرینی و مهریه سنگین میاد جلو اخرش تو زرد از اب در میاد 

حالا کسی که شما ندیده و نشناخته میخوای بری دنبالش که راضیییی بشه بیاد،خدا عاقبتش رو بخیر کنه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
معرف که همون دوستمه اولش از پرسید مامانتیه وقت سختگیر نباشه همش میگم چرا اولش اینو پرسید البته میگم ...

اره ازین ب بعد خاستگار داشتی ب خانوادت بگو اولش هیچی نگن تا طرف بیاد اشنا بشین بعد اونا ترسیدن ک مادرت ازون مادرزنای گیربده هستش یا شایدم صیغه داشته مادرت گفته دوزاریش افتاده ک نباید بیاد

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
گلی تروخداااا راست میگه دیگه عقلم کار نمیکنه خیلی ناراحتم واقعا فکر کن من خواهرتم تروخدا راهنماییم ک ...

ی چیزی بگم عزیز فک میکنم شاید به خاطر ی مسئله دیگه کنسل کردن بهونشون این شده بیخیال قسمتت باشه دوباره خودش میاد

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
چرا این حرف رو میزنی؟  حالا یک خواستگار نیومد. ان شاء الله خواستگار های بهتر برات میفرسته همون ...

دیگه هیچ کقت نمیزارم معرف منو به کسی معرفی کنه اخه وقتی خودت مطمین نیستی چرا با احساسات یه دختر اینجوری باز میکنی میدونی گلی یه ساله ینفرم نیومده برام شهرمون خیلی کوچیکه همسایهامون همه معرفن همه دخترای کوچمون رو شوهر دادن اما اصلا نمیدونم منم هستن هیچ منو نمیبینه برای دختر همسایمون روزی یه خواستگار میفرستن ولی منه بدبخت نه چون فقط یه نفر اومد خانوادم گفتن نه دیگه گفتن برا این نفرستیم این کلاس میزاره بخدا نمیزارم بی دلیل بخدا نگفتم نه  الان دوروزه رو ابرا بودم البته باورم نمیشد بعد یه سال کسی بخواد بیاد گفتم بلاخره بهم میخوره منو چه به ازدواج کلی میوه خریدم خونرو تمیز کردم رفتم یه روسری خوب خریدم حالم خیلیییییی بده😭😭😭😭😭

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
ی چیزی بگم عزیز فک میکنم شاید به خاطر ی مسئله دیگه کنسل کردن بهونشون این شده بیخیال قسمتت باشه دوبار ...

یعنی چه مسئله ای میشه بگین 

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
نماز جعفر طیار خوندید؟ برای گشایش بخت

نه. 

ممنون که گفتید. میخونم. 

دیگه هیچ کقت نمیزارم معرف منو به کسی معرفی کنه اخه وقتی خودت مطمین نیستی چرا با احساسات یه دختر اینج ...

شما چندسالته؟؟؟؟ 

با احساساتت فقط برای یه معرفی ساده بازی میشه!؟ 

اروم باش! چیکار داری میکنی

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️