2777
2789

عزیزم چند سالتونه ؟؟،نه دیگه این کارو نکنید ،میتونستید بزارید خواستگارتون بیان بعد خودتون تو صحبتاتون ازشون سوالاتتون رو محترمانه بپرسید.حالا دیگه گذشته غصه نخور انشالله برای خواستگارای بعدی  این موارد رو رعایت کنید

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
معرف از کجا اوردی؟  من 25 سالمه. تا حالا یک خواستگار هم نداشتم.  معرف چه جوری پیدا کردی؟ ...

معرف نیست که کارش دوستمه 

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معرف نیست که کارش دوستمه 

من از این معرف ها چه جوری پیدا کنم؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

عزیزم چند سالتونه ؟؟،نه دیگه این کارو نکنید ،میتونستید بزارید خواستگارتون بیان بعد خودتون تو صحبتاتو ...

میدونم گلم خودم از دیشب هزار بار دعوا کردم گفتم بزار بیان بعد خودم میپرسم مامانم میگه نه اینو باید اول پرسید بخدا خستم ازخانواده ای که نمیفهمه حالا میگم نزارم خانوادم زندگیمو خراب کنه خودم دست به کار بشم ولی میگم اگه بگه نه من خار میشم😔

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

بخدا نمی دونم خودم بفکر خودکشیم دیگه حوصله هیچیو ندارم امیدوارم هیچ وقت تو مسیر زندگیت به اینجور معرف ها برخورد نکنی الان حال منو نمیبینی دیگه حالم از هرچی ازدواجه بهم میخوره فقط از خدا مرگمو میخوامممم فقط دیگه بمیرم

بچه ها واقعا زشتههههه تروخدا اگه زشت نیست بگم بهش یخورده اروم شم حس  کسی رو دارم که دیگرام زندگیشو خراب کردن

عزیزم سعی کن تو اجتماع باشی کلاسهای مختلف باشگاه کتابخونه ،سر زنده اجتماعی وفعال،توجمع صحبت کن خوش برخورد باش ،خود به خود اگرشما تو ذهنش  مخاطبان باشی اگر کسی دنبال دختر باشه شما رو معرفی می‌کنه،به نظرم نقش خانواده هم مهمه مثلاً خاله و عمه و...میتونن شما رو معرفی کنن

وای نه اصلا این کارو نکن واقعا چرا میندازی تقصیر مادرت اون که چیزی نگفته یه سوال عادیه الان از خود تو می‌پرسیدن ناراحت میشدی مگه اتفاقا مامانت عاقله شک کرده چون از شهرستان دختر خواسته حتما یه چیزی هست. اینا الان از یه سوال ساده ناراحت شدن فردا یه چیز بزرگتر پیش بیاد زود طلاقت میدن بخدا

میدونم گلم خودم از دیشب هزار بار دعوا کردم گفتم بزار بیان بعد خودم میپرسم مامانم میگه نه اینو باید ا ...

نه عزیزم خوب مادرتون سوال عادی پرسیدن اگه بخاطر این سوال کنسل شده چه بهتر که هم چین ازدواجی صورت نگیره ،بعدش چجور معرفی که نمیدونه پسر قبلا ازدواج داشته یاخیر

وای نه اصلا این کارو نکن واقعا چرا میندازی تقصیر مادرت اون که چیزی نگفته یه سوال عادیه الان از خود ت ...

گلی تروخداااا راست میگه دیگه عقلم کار نمیکنه خیلی ناراحتم واقعا فکر کن من خواهرتم تروخدا راهنماییم کن از دیشب با خانوادم کلی دعوا کردم الانم میگم پیام بدم به معرف خودم بگم نمیشه درستش کنی ولی میگم میگه چه دختر روداریه خب بگه همه دخترا دوست دارن ازدواج کنن

چرا نمیگی چند سالته؟؟؟،بچه ها اگر کسی اهل صیغه کردن و..باشه به نظرتون جلسه اول بپرسید قبلا صیغه کردی میگه آره چند مورد قبلا بوده ؟ خب مسلما نمیگه هر کس تو جلسه خواستگاری میخواد بهترین خودش رو رو کنه حتی به دروغ،پس این سوال غلطه چون پسر حقیقت رو که نمیگه ،باید تو مراحل تحقیقات و...متوجه شد،غصه نخور عزیزم ،خواستگاری که با یه سوال جا زده همون بره بهتره

نه عزیزم خوب مادرتون سوال عادی پرسیدن اگه بخاطر این سوال کنسل شده چه بهتر که هم چین ازدواجی صورت نگی ...

معرف که همون دوستمه اولش از پرسید مامانتیه وقت سختگیر نباشه همش میگم چرا اولش اینو پرسید البته میگم معرفا دوست دارن وصلت بدن وقتی ببینن خانواده سختگیره دیگه پشیمون میشن میگن بهتره اسایش خودمونو بهم نزنیم ولی چقدر دلم میخواد الان پیام بدم بگم راضیشون کن ولی خیلی بد میشه دختر بگه

بخدا نمی دونم خودم بفکر خودکشیم دیگه حوصله هیچیو ندارم امیدوارم هیچ وقت تو مسیر زندگیت به اینجور معر ...

چرا این حرف رو میزنی؟ 

حالا یک خواستگار نیومد. ان شاء الله خواستگار های بهتر برات میفرسته همون معرف. 

باز خوبه همون معرف رو داری. من که همون رو هم ندارم. یک خواستگار تا حالا زنگ هم نزده که بخواد بیاد برام. 

من اگه جای تو بودم خدا رو شکر میکردم که اون خونواده نیومدند. چون از این طرز به هم زدنشون معلوم شد شعور ندارند. زن اون پسره میشدی بدبخت میشدی. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏