2777
2789
عنوان

پوست چرب

49 بازدید | 13 پست

سلام دخترا من پوستم خیلی چربه و جوش میزنه گاهی ولی باسرم درمانش کردم ولی الان یک سه هفته ای هست بشدت پوستم چرب میشه یعنی صحبت از خواب پا میشم انگار روغن ریختن رو صورتم فقط هم پیشونیم برق میوفته و خیلی چرب میشه نمیدونم چیکار کنم 

بعد من هر روز بعد اینکه از مدرسه میام پوستم رو با میسلارواتر نیتروژینا تمیز میکنم چون ضد آفتاب میزنم بنظرتون هر روز صورتم رو با میسلار پاک کنم  غدد چربی صورتم بیشتر فعال میشه؟

هرچی بیشتربشوری بیشتر چربی میده.. واسه همین اگه مجبوری بشوری باید بعدش فورا مرطوب کننده بزنی تا بدتر ...

۱

اخه میسلار واتر از فوم ها و شوینده ها بهتره برای همین میسلار گرفتم خودشون هم گفتن استفاده روزانه ازش اشکالی نداره چون میسلار ابرسانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پوستم چربه. صبح ک پامیشم به خصوص کنار بینیم  و گونه هام انگار روغن زدن. 

تو یبار هم وقتی از خواب بیدار  میشی قبل ضد آفتاب زدن صورتتو با شوینده مناسب پوست خودت بشور. چون این ضد آفتاب با چربیای رو پوستت مخلوط میشه و منافذو میبنده و باعث جوش زدن میشه. 

من تونر لافارر مخصوص پوست چرب هم میخوام بخرم. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

۱اخه میسلار واتر از فوم ها و شوینده ها بهتره برای همین میسلار گرفتم خودشون هم گفتن استفاده روزانه از ...

میسلارها و تونرها الکل زیادی دارن.. من نمیگم استفاده نکن میگم بعدش مرطوب کننده بزنید.. نوتروژیناهم داره منسوخ میشه اکثرا ازش ناراصی ان

اهه زیاد آرایش ندارم فقط ضد آفتاب میزنم همانم با میسلار پاک میکنم

باید روزی دوبار حتما صورتتو با شوینده بشوری برای همین پوستت چرب شده میسلار واسه موقعه ای استفاده میشه که آرایش داشته باشی قبل شوینده ازش استفاده می‌کنی وگرنه چیز مهمی نیست اما شوینده و آبرسان و ضدآفتاب خیلی خیلی مهمه 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

منم پوستم چربه. صبح ک پامیشم به خصوص کنار بینیم و گونه هام انگار روغن زدن. تو یبار هم وقتی از خواب ...

من‌تونر اوردینری دارم بعد اشکالی نداره دو بار در روز ازشوینده استفاده کنم یکبار قبل زدن ضد آفتاب یکبار هم وقتی رسیدم خونه 

من‌تونر اوردینری دارم بعد اشکالی نداره دو بار در روز ازشوینده استفاده کنم یکبار قبل زدن ضد آفتاب یکب ...

من دختر عموم همین کارو میکنه تو سن ۳۸ سالگی صورتش عین آینه. منم حدود ۱ ماهه همینکار رو میکنم جوش جدید نزدم. چون همیشه از خواب پا میشدم صورتم انگار روغن زده بودم. بعد روش ضد آفتاب میزدم تا عصر ک از سر کار برگردم بشورم. اصلا پوستم راه نفس کشیدن نداشت. هفته ای دو سه تا جوش جدید میزدم. ولی تو این یکماهه جوش جدید نزدم. 

ضد آفتاب هم MQ میزنم سبک و خوبه

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

من دختر عموم همین کارو میکنه تو سن ۳۸ سالگی صورتش عین آینه. منم حدود ۱ ماهه همینکار رو میکنم جوش جدی ...

اها ممنونم ژل شستشو چی میزنید که دوبار در روز استفاده میکنید اما صورتتون خشک نشده