2777
2789

بنظر من الکی خودتو اذیت کردی.ببین عزیزم ازدواج الکی ک نیست.خانوادت نه،خودت بلاخره باید اینو میپرسیدی.از الان میخان با ی تحقیق خاستگاری ناراحت شن پی بری سر زندگی هرچی اونا بگن باید بگی چشم!اصلا ناراحت شدن نداره.چون هم شما هم اون باید انتخاب کنید .انتخابتونم باب سلیقتون باید باشه.حالا اسم صیغه نبرید.باید میگفتین نامزدی یا ازدواج ناموفق نداشتن؟خوب شاید ی پسر براش مهم هست ک زنش خیلی پاک باشه.اگه بپرسه ازت تاحالا دوس پسر نداشتی تو باید قهر کنی!قبل ازدواج بی رودبایستی هرسوالی ک بنظر دیگران مسخرست بپرسید.مگه ازشون خرده دارید!ب هرحال تو روند خاستگاری باید خانواده پسر ی کم ناز بکشن.اینا ناز هم کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب چرا انقدر حال خودتو بد میکنی؟

سوال های مامانت نه تنها بد نبوده بلکه نشون میده چه مادر پخته ای داری که به فکر خوشبختیته

حدس من اینه که این خواستگار قطعا مشکلی داشته که وقتی این سوال هارو شنیدن فهمیدن شما خانواده ای نیستین که راحت خام بشین،وگرنه کسی اگر ریگی به کفشش نباشه انقدر الکی با یه سوال ناراحت نمیشه و پا پس نمیکشه.

این که میخوای ازدواج کنی و خودت برای زندگی خودت تلاش کنی خیلی هم خوبه اما از راه درستش

بشین فکر کن ببین چطوری بیشتر ممکنه دیده بشی،مثلا هرچقدرم شهرتون کوچیک باشه دیگه یه باشگاه ورزشی رو داره که میتونی بری

مطب دکتر داره که میتونی بری منشی بشی هم درامد داری هم ادمای مختلف میبیننت و ...

تو مناسبت ها یه نذری ،آشی چیزی درست کنین خودت ببر در خونه همسایه ها که میگی معرفن،با روی خوش و شاداب باهاشون احوالپرسی کن و خودتو نشون بده

کارهای اینطوری

به هیییچ عنوان به معرف این خواستگار پیام نده چون هم مشکوکن هم خیلی خار و خفیف میشی

بعدم هیچ تضمینی نیست که اگر میومدن خواستگاری یا بعدا بیان این ازدواج سر بگیره پس اصلا بهش فکر نکن،هرچی قسمتت باشه تو زمان درستش اتفاق میوفته

دختر خوب چرا انقدر حال خودتو بد میکنی؟ سوال های مامانت نه تنها بد نبوده بلکه نشون میده چه مادر پخته ...

مرسی قشنگم خیلی لطف کردین یه دنیا ممنونم عزیزجانممم♥♥♥ گلی بنظرتون ممکنه تو کار ازدواجم طلسم شده باشم؟ یا همزاد داشته باشم؟؟ اخه تو مسئله ازدواجم من همیشه راضیم ولی خانوادم میگن نه دیگه همه چی تموم میشه  این دوستم تو بازار منو دید گفت هنوز ازدواج نکردی گفتم نه نمی دونم چرا ازدواجم جور نمیشه بهد گفت عه چرا حالا یکی هست اینجوری که خواستگاریم بهم خورد 😔😔

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
مرسی قشنگم خیلی لطف کردین یه دنیا ممنونم عزیزجانممم♥♥♥ گلی بنظرتون ممکنه تو کار ازدواجم طلسم شده باش ...

بعید میدونم عزیزم

دلیل اینکه شما راضی هستی و خانواده ت ناراضی

اینه که شما هیجانی تصمیم میگیری ولی اونا جوانب مختلف رو میسنجن

اینو تو ذهنت داشته باش که اگر مجرد باشی فقط یه مشکل داری اما اگر ازدواج بد بکنی هزار و یک مشکل داری

صبر داشته باش و از راه درستش تلاش کن و نتیجه رو بسپار به خدا

گاهی وقتا وقتی زیاد به یه چیزی میچسبیم اون ازمون فرار میکنه،همین که رهاش میکنیم میاد سراغمون