2777
2789
عنوان

این لباس مجلسی برای افراد تپل خوبه؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 80 پست
عزیزم بعد زایمان اینجوری شدم نمیدونم باید چیکار کنم خودمم دارم افسرده میشم

عزیز دلم تقصیر زایمان ننداز .بی ارادگی خودت بوده .بجای افسردگی شروع کن به رژیم و ورزش .روحیت و انداخت خوب میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی ،

دومی چون پایین تنه ش جذبه میچسبه به پهلو وشکمت خیلی بد میشی ،ولی اولی چون کلوشه شکم وپهلوت توش زیاد چاق دیده نمیشه

میشه یه صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستی. مرسی   
اولی خوبه چون شکم را استتار می کنه  دومی باید شکم و پهلو نداشته باشی

چون ساتنه اشکال نداره؟ 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

اولی

ولی در نظر داشته باش

کسایی که تپلن و یه جاهایی بدشکلی داره بدنشون خرید آنلاین لباس و مخصوصا لباس مجلسی مناسبشون نیست

باید بری بپوشی و امتحان کنی...

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱
اولی  چون کلوشه نشون نمیده تپلیاتو مامان نازی😍

قربونت بله پوشیدمش خوب بود گفتم دامنش ساتنه نکنه چاق نشون بده ؟

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

گن بپوش کفشت هم پاشنه داشته باشه هیکلی نشونت میده نه چاق من خودم هم کنکوری ام و همین قدر شدم عروسی داداشم بود لاغر که نمیشی ولی خوب میشه با گن

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
قربونت بله پوشیدمش خوب بود گفتم دامنش ساتنه نکنه چاق نشون بده ؟

ن بابا نشون نمیده

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

عزیز دلم تقصیر زایمان ننداز .بی ارادگی خودت بوده .بجای افسردگی شروع کن به رژیم و ورزش .روحیت و انداخ ...

آخه بچه شیر میدم اگر غذا کم بتورم فوری شیرم کم میشه ، ورزشم وقت نمیکنم کار خونه و آشپزی و بچمم کسی نیست بگیره برم باشگاه خودم دستدتنهام مگر شوهرم کمک کنه اونم بنده خدا سرکار میره