2777
2789
عنوان

این لباس مجلسی برای افراد تپل خوبه؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 80 پست
اولی هم قدووزن منی منم بعدزایمان داغون شدم

شما رژیم نگرفتی بعد شیر دهی؟

من قبلا خیلی خوب بودم ☹

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباسی که چین چین زیاد داشته باشه خیلی چاق نشون میده لباس چین چین مناسب لاغرهاست

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
اولی ،  دومی چون پایین تنه ش جذبه میچسبه به پهلو وشکمت خیلی بد میشی ،ولی اولی چون کلوشه شکم وپ ...

ممنون صلوات فرستادم برای امضات

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
اولی ولی در نظر داشته باش کسایی که تپلن و یه جاهایی بدشکلی داره بدنشون خرید آنلاین لباس و مخصوصا ل ...

آره عزیزم من امروز رفتم مغازه این عکس از نت گرفتم ، به اندازه کافی از خرید اینترنتی کلاه سرم رفته 😁

اولی.با کفش پاشنه بلند بپوش.قشنگ کشیده نشونت میده.رنگشم همین طور تیره 

مرسی عزیزم

دقیقا اندازه منی😶 سایز من ۴۸ تا ۵۰ هست

چی میپوشی که بهت میاد؟ و لاغر نشونت بده

گن بپوش کفشت هم پاشنه داشته باشه هیکلی نشونت میده نه چاق من خودم هم کنکوری ام و همین قدر شدم عروسی د ...

کفشم پاشنه داره اما گن ندارم 

وزن وقدت مثه منه ولی من سایزم مثه مدل دومیه ی کم لاغر تر

شما شاید بیشتر گوشت باشه بدنت مال من ظاهرا چربیه