2777
2789
عنوان

این لباس مجلسی برای افراد تپل خوبه؟ +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 80 پست
قربونت عزیزم ، خودمم میگم بعدا اِن شا الله رژیم میگیرم و درستش میکنم ، اما میخوام لا اقل تو این گرون ...

منم بعد از بارداری و شیردهی دومم یکم شکم دارم و هنوز نتونستم لاغر بشم چون با بچه کوچیک سخته . امیدوارم شما موفق بشی و بعد از پایان شیردهی زود لاغر و خوش اندام بشی 

افرین .نباید تنبلی خودمون رو تقصیر زایمان و بچه داری و شیردهی بندازیم.حرف من کلی هستش نه صرفا استارت ...

دقیقا نباید خودمونو رها کنیم اوف برای سلامتی خودمون 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم میدونم من قبلا عدد وزنم اندازه قدم بود و عالی بود ،الان واقعا کشش ندارم بچه که میخوابه من ...

انشالا مجدد به قبل برمیگردی 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
راه میرم اما واقعا باید غذا زیاد بخورم تا شیر داشته باشم اگر یبار کم بخورم یا اندازه خودم فوری بهم ن ...

شیرافزا بخور چایی زیاد بخور نخودم بخور 

عمرباشد جبران میکنیم خوبی هارا صدبار بدیها را هزار بار
من دچار افسردگی شدم بخاطر همین حتی کارهای کوچیکم برام عذاب آوره ، زایمان سختی داشتم 

افسردگی دلیلش اینه که جفت از بدن خارج میشه حجم عظیمی از هورمون از بدنت خارج میشه و برای خیلیا افسردگی بوجود میاد ...عزیزم انشالا زودتر خوب بشی ولی مطمین باش فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی.لاغری و ورزش خیلی برای افسردگی موثره.باپر کن خیلیا زایمان سختی دارن ،به خودت تلقین نکن زایمان سختی داشتی .بگو خدارو شکر بچم سالم بغلمه😍

من دچار افسردگی شدم بخاطر همین حتی کارهای کوچیکم برام عذاب آوره ، زایمان سختی داشتم 

من با یه بچه ۱۷ ماهه حامله شدم.کاملا دست تنها .سرکلاژ شدم خطر زایمان زودرس استراحت بودم.ویار شدید .دیابت بارداری دفع پروتیین.عفونت ادراری .بچمم تا ۲۷ هفتگی که مشکل داشت استرس اونم داشت ولی خدارو شکر خوب شد .

من ۲۴ هفته دهانه رحمم باز شد ...همه اینا با وجود یه بچه ۲۰ ماهه

اینارو گفتم بدونی که خیلیا زایمان و بارداری سختی داشتن.باید الان شکر گذار باشی که تن خودت و بچت سالمه. همه سختی هات گذشت