2777
2789
والا بهترین رو نمیدونم ولی دکتر من بابک رو معرفی کرد و گفت غیر از این مرکز نرو
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد اندکی صبر سحر نزدیک است فقط خدا
والله من چند روز پیش با معرفیه دکترم صنیع خانی تو تهرانسر رفتم..دکترم میکفت مجهزه..مثلا امروز زنگ زدم فردا بهم نوبت داد..با دفترچه تامین اجتماعی سر و گردن شد 160 تومان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین و جدیدترین تو تهران دکتر اطهری هست باید حضوری برید تعیین وقت کنید Mri باز هم دارند ( برای کسانی که از فضای بسته ترس دارند)
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
راستی اطهری محدودیت وزن داره اگه وزنشون بالاست به دردشون نمیخوره
مگه میشه زندگی منو بهم ریخته افریده باشه خدای دانه های انار من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد اندکی صبر سحر نزدیک است فقط خدا

سلام. مادر من برای ام آر آی قبلا رفته بود مرکز تصویربرداری نماطب. هم محیط بسیار تمیزی دارن و هم کارکنان با اخلاق. به گفته پزشک مامانم هم گفتن تصویرش خیالی واضح و دقیق هست.

بهترین و جدیدترین تو تهران دکتر اطهری هست باید حضوری برید تعیین وقت کنید Mri باز هم دارند ( برای ...

سلام عزیزم....ببخشید یه سوال داشتم ازتون....این مرکز تصویربرداری اطهری که تو خیابون مطهریه رو شما میشناسید؟؟؟برای سونو ان تی و انومالی میخواستم بیام.....تو سرچ گوگل این پیام شما رو دیدم میشه لطفا راهنماییم کنید