2777
2789
عزيزم حق داري ولي كمتر مشتري اين كارو ميكنه كه اين خانم چه راحت جهنم براي خودش ميخره واقعا ب ...

حالا برای من پیام تاسف داده بود...

من از نظر روان انقدددد بهم ریختم یک ساعت پیش رفتم گریه کردمو قرآن و بغل گرفتم که چه راحت دلم شکسته...بخدا بخاطر پول گریه نمیکنم فقط رفتارش عصبیو شدیدااااا ناراحتم کرده

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم واقعا

نه اینکه فرمایش شما رو باور نکنم...نه

ولی نمیتونم بپذیرم یه همشهری  رو در روی ادم بیاد و کارشو بکنه و بدون پرداخت پول بره 

این همون دزدی تو روز روشنه

بعدشم بیمحلی و بی ادبی و پررو بازی

این حجم از وقاحت تو یک نفر  رو نمیتونم باور کنم

ولی من اگه بودم فیلم اتمام  میکاپشو میزاشتم زیرشم تمام این ماجراهارو مینوشتم تا هم آبروش بره دیگه جرئت نکنه پیش  بقیه ی آرایشگاه های اون شهر بره هم‌یکم دلم خنک شه

زیاد نبود کارویژه رو ۶۰۰.. کرمی هم کم شده۹۰۰البته کرم نبود پرایمر بود

به نظرم یه متن بلند بالا براش بنویس بگو من از حق نمیگذرم دادم دست امام حسین ازت بگیرش 

شوهر منم کاسب بود کارت خوانش قطع کردن چندتا وسیله فروخت پولش نریختن حتی شماره طرفم نداشت اون ۲ یا ۳ میلیون شد حق داری ولی تجربه کسب کن 

نارحتی نداره آشنا ک داری ادبش کن

اکثر فامیلامون پلیس هستن خیلییییی بد می‌دونم کلانتری آشناها ببینن و فکر دیگه درموردم کنن

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

کلانتری هیچ غلطی نمیکنه اونقدرمیری میای خودت خسته میشی .ولش کن بسپاربخدا

نه فردا برم تا ظهر گیرش میارم...میتونم...فقط بنظرت  چرا اون همچین رفتاری با منی که انقد آدم خوبیم کرد

شکایت کن

فردا میخام برم ب شوهرم زنگ زدم الان گفتم گفت هرچی تو بگی همونو کنیم فقط غصه نخور

باید اول دست مزد بگیری همه جا همینه اول حساب میکنی بعد کارت انجام میدن،میتونستی قبلش بگی کارتخوان ند ...

گفت بودم نقد بیارن...خیلی آدم بی شخصیتی بود...بزارین اسکرینارو بفرسم ببینین

ینی از خدا نمی‌ترسند اینا پول مردمو میخورن

نه عزیزم اصلا خدارو نمیشناسن

فکر خودتو مسموم نکن  تو که واقعاً نمی دونی کرم رو اون برداشته یا نه پیگیر شکایتت بشو ولی فکر و ...

خیلی غصه میخورم میگم انقد فکرم مشغوله پاک چن روز پیش شدید پیچ خورد..خدا امیدوارم فقط سر عقل و شخصیت بیارتش

الهی عزیزم🥺ایشالا زودتر خوب بشی  میدونم چقد اعصابت خورد شده ولی درس خوبی شد ک اعتماد نکنی بع ...

خیلی غصه میخورم انقد دلم میخواد عکساشو بفرسم ببینین

حتی شدع بیشترازطلبت خرج شکایت کن ولی نذاربگه زرنگی کردم 

خرج نمیخاد فردا اقدام کنم انقد آشنا هس که دو ساعتها پیداش کنم...