2777
2789

من دفتر دادگاه کار نیکردم تو اون دوسال  یدونه پرونده ندیدم بگن  به خاطر فقر میخوایم طلاق بگیریم یا دست بزن داشته خیانت میکرده طرف مشکل روانی داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مشکلات ممکنه تومردایی  که مشکلات مالی شدید دارن بیشتر ممکنه بروز کنه چون کمتر مردی  تحمل بی پولی داره و فشارش رو بصورت پرخاش خشونت خانگی یا اعتیاد تخلیه میکنه 

البته اسیب شناسی اجتماعی بحث مفصل و تخصصی که من علمشو ندارم ولی پوووووول خیلی مهمه 

اول اخلاق ولی دوم حتما پول درحدی که بشه معمولی زندگی کرد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بله خانواده خیلی مهمه خیلی زیاد .بعضیا میگن با پسره فقط ازدواج میکنیم در ثورتی که نمیدونن ازدواج کردی مدام مادرشوهره برادرشوهره تو زندگیتن پدرشوهره .به نطرم تو اول نانزدیو عقدتون مادرشوهرو پدرشوهرو اماحان کنین بعد نامزده رو 

چهدربطی به حرفم داره

فعلا خواهرم فقط ی ظاهر داره اخلاق صفر.ی بار جداشده بود بچه هم داشته .امروز با ی پسر مجرد پولدار عقد کرد.مامانم برای اینکه کسی ندونه از همه ما مخفی کرد

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

فقط ارزش ها تکراری نمیشن، خوشگلی و اندام و پول و... کم کم رنگ میبازن. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

بنطر من بی بندو بار بودن و بی پولی دو تا مقوله جداست یعنی ربطی به مرد بی پول و پولدار ندار ربط به تربیت خانوادگی دار 

ولی قطعا انتخابم بین مردد بی پول و مرد بی بندو بار مرد بی پول هست فقر رو راحت ار از بی بندوباری میشه تحمل کرد 

البته اگر هم پولداشت باشه هم تربیت درست عالیه 

واقعاا همیشه اخلاق الویته حالا هرچیم بگیم پول نباشه واقعا یه جای کار میلنگه و واقعانم میلنگه ولیی میشه صبوری کرد اگه عشق باشه ولیی اگه طرف از چشم آدم افتاد هیچ جوره قابل چشم پوشی نیست

من ده ساله متاهلم به این نتیجه رسیدم تو زندگی همه چی مهمه حالا نه در حد عالی ولی خب از هر چیزی باید ...

دقیقا بنظرم اشتباه طرف تو یک چیزی خیلی بالا باشه تو چیزی خیلی پایین تو همه چیز اگر متوسط رو به بالا باشه خیلی بهتر 

صد در صد درسته 

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من