2777
2789
متاسفم واقعا نه اینکه فرمایش شما رو باور نکنم...نه ولی نمیتونم بپذیرم یه همشهری  رو در روی اد ...

دقیقا روح لطیف من هم قبول نمیکنه و غصه میخورم...حتی اسکرینارو هم دارم و تماسا

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲

پربازدید بشه کاش شاید تاثیر گذاربشه

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

بچه ها ببخشید وجدانم قبول نمیکنه عکس کاملشو بفرستم...

اي جانم قربون دل شكستت برم  دعا كن كه الان دعاه درگيره

دع میکنم خدا آدمای خوب سر راه همچون قراربدن..دعا میکنم خدا دل همرو مهربون کنه.دعا میکنم خدا ب همه عقل و دل خوب بده و..

بنظرت اون دنیا میتونم حس بدی که با رفتارش بهم داده. رو جبران کنم؟!؟

نمی‌دونم والا

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...