2777
2789

باید اول دست مزد بگیری همه جا همینه اول حساب میکنی بعد کارت انجام میدن،میتونستی قبلش بگی کارتخوان ندارم بزن به کارتم بعد بیا ارایشگاه کارتو انجام بدم رسید واریز هم بیار برام دیگه برات درس شد که به هیچ کس اعتماد نکنی 

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
قبل شروع کار بگو کارت بکشن یه کاغذ هم بنویس بزن رو برو کارت خوان بگو با عرض معذرت بدلیل همچین موردی ...

آره ولی این خیلییی حالمو گرفته رفتارش..من خیلییییی رو شخصیت حساسم

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما شکایت کن درس عبرت بشه اینطوری بد عادت میشه

آره شوهرمو میبینن ناراحتم میگ حتما پیگیر میشم بخداقسم بخاطر پول نیس فقط بخاطر رفتارشه باید ازم معذرت خواهی کنه

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

پولت چقدر بوده 

زیاد نبود کارویژه رو ۶۰۰..

کرمی هم کم شده۹۰۰البته کرم نبود پرایمر بود

چرا ارایشگرا از کارتخوان استفاده نمیکنن؟این همه دستمزد کارتونه مگه چقد میخواید مالیات بدید که از کار ...

والا تا من برم میگن مالیات میاد نقد بده

🧸◗ ‏اسکار بِهترین صدا تعلُق میگیره به صِدای پایِ اونی که میاد تو زِندگیت تا واسه هَمیشه بمونه🗿
به نظر من حتی بگو طلا از تو آرایشگاهم برداشته گم شده بزار حسابی  خودشو قهوه‌ای کنه

از شماره مخفی اطلاعات کلانتری زنگ زدن حاظر شد این پولم بده وگرنه ک اصلاااااا جواب نمیداد

بخدا گرونترین موادو استفاده کردم ...با ظرافت و حساسیت زیاااد...انقد هم عالی شد... چرا واقعا همچین آ ...

الهی عزیزم🥺ایشالا زودتر خوب بشی 

میدونم چقد اعصابت خورد شده ولی درس خوبی شد ک اعتماد نکنی بع راحتی