2777
2789
من لاین اجاره کردم سالن کلا برا کس دیگری کارتخوان ندارم فعلا گفتم خیر سرم برا صاحب سالن کارتو نکشه ی ...

باید دستگاه بخری عزیزم لازمت میشه دیگه حالا این ن یکی دیگه چجور اعتماد میکنی 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول... بخدا انقددد ناراحتم حد ندارن..چرا ی زن باید همچین شخصیتی داشته باشه

اینم جز اون دسته از آدمای بیشعوره دیگه کاریش نمیشه کرد..تو دنیا دو چیز درمان ندارن یکی مرگ یکی بیشعوری

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
آره درسته یه ماه قبل رفته بودم آرایشگاه پیش دوستم یه خانومی اومد گفت فیبروزمو تمدید کن .طفلی انجام د ...

این خانوم نهایتا بی ادبه...خیلی دوستدارم بکشمش کلانتری اشکشو دربیارم تاعبرت کنه...

توهینننن کرد...

اگه بخوام فردا همین کارو میکنم...

خدایاااا بیشتر ناراحتم چرا ی زن بخودش اجازه همچین رفتار و شخصیتی میده

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

باید دستگاه بخری عزیزم لازمت میشه دیگه حالا این ن یکی دیگه چجور اعتماد میکنی 

کاش اعتمادارو خراب نکن..ای کاش😞😞

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

عزیزکم چرا باور نکنیم  منم کلی حرص خوردم ادم زحمت بکشه بعد برا پولش باید بدویی  

بخدا گرونترین موادو استفاده کردم ...با ظرافت و حساسیت زیاااد...انقد هم عالی شد...

چرا واقعا همچین آدمی به پست من خورد...بخدا قسم بخاطر پول ناراحت نیستم فقط رفتارش خیلییییی ناراحتم کرده...از ناراحتی دام همچین پیچ خورده عین گنجشک پر شکسته شدم

اینم جز اون دسته از آدمای بیشعوره دیگه کاریش نمیشه کرد..تو دنیا دو چیز درمان ندارن یکی مرگ یکی بیشعو ...

بنظرت اون دنیا میتونم حس بدی که با رفتارش بهم داده. رو جبران کنم؟!؟