2777
2789
عنوان

بالشت هویجیمو بردددددددد👺👺👺

255 بازدید | 29 پست

با خالم نزدیک ۲ ساله همسایه شدیم

همیشه وسایل منو میبره

چندماه پیش ، ی بالشت هویجی خریدم

خیلی دوسش داشتم

خالم صبح اومد گفت (پسرش ک ۴سالشه داره گریه میکنه) میخادش

و به زور بردش

منم گفتم ینییی چییییی گفت دوروز بزار پیشش بمونه از سرش بیفته نمیخام خرج الکی کنم😐😐

تازه بهم گفت دختراز سنت خجالت بکش مگه بچه ای💔👺

اخ قلبم درد میکنه👺 

چند روز پیشم کیفمو برداشت برد👺

بعد بری دم خونش ازش بگیری نمیده

خیلییی پروعه

من با این چکا کنم👺💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

توام برو خونش پیداش کن جدی بردار بیارش بهشونم نده

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بودم حرص میخورم خیلی وابسته ام به وسایلم چند وقت بود بچه خواهر شوهرم منبع بادکنک هامو دیده بود پنج شیش تا برده بود وقتی شماردم دیدم کمن خیلی ناراحت شدم 😂🤦🏻‍♀️ 

اصلا استفاده نمیکنم از بادکنک ها

سردرگمم 🙂

منم بودم حرص میخورم خیلی وابسته ام به وسایلم چند وقت بود بچه خواهر شوهرم منبع بادکنک هامو دیده بود پ ...

منم خسته شدم

همش میاد کیف و کفش و شالای منو برمیداره 

بعد اعتراض میکنم

میگه من خالتم پدصگ😐

روابط فرق میکنه من بودم ذوق میکردم که دوستش داره میدادم تا الان هم خیلی دادم نابود کرده  ولی خودم خواهرزاده ی آبانی دارم  میگفت پات رو تو کفشم نکن گشاد میشه همچین جذبه ای داشت

الان بهت میگم، از دستش می‌کشی، اخم و تخم میکنی، میری تو اتاقت در رو قفل می‌کنی، و از سری بعد می‌ری سراغ لوازم آرایش و لباس های قشنگش، شما که باهم ندارید😍

چه ایرادی داره خاله جان از چیزای قشنگش به شما بده؟☺️

با خیال راحت استفاده کن، یه وقت خرج اضافی برای خودت نتراشییییی

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

یعی چی بچه ای خجالت بکش 😐

من الان یه پسر 6 ساله دارم یه دختر 1 ساله 

یه استیچ خریدم انقدر دوسش دارم نمیزارم دست بزنن 😐😂

برو وردار بیارشش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
روابط فرق میکنه من بودم ذوق میکردم که دوستش داره میدادم تا الان هم خیلی دادم نابود کرده ولی خودم خو ...

اخه من خالم ادم خیلییی پروعئهههه