2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانه داری استهلاکش زیاده

در کل نمیشه راحت نظر داد کدوم بهتره کدوم نیست. شرایط فرق میکنه

یه خانم که بچه نداره یا بچه کوچک نداره، واقعا لازمه با کار کردن بیرون از خونه هم سرش گرم بشه هم به جامعه خدمت کنه.

سابیدن بیش از حد دکوریها و برق زدن دائمی کاشی آشپزخونه، جزو افتخارات خانه داری نیست.

از افتخارات خانه داری، مادر بودن. پرورش بچه و امور خانه

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.

منم شاغل بودم .ولی تو متاهلی بین شاغل بودن و خانه داری قطعااا خانه داری رو انتخاب میکنم .تو هر شرایطی استراحتم رو دارم .بهترین غذا رو برا خودم و خانوادم تدارک می بینم .اعصابم راحته ،میتونم با ارامش ب همسرم و مهمونام برسم ، ولی برا مجردا شاغل بودن ب شدددت پیشنهاد میکنم😁👌

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

خانه داری استهلاکش زیادهدر کل نمیشه راحت نظر داد کدوم بهتره کدوم نیست. شرایط فرق میکنهیه خانم که بچه ...

ولی نکته اینه الان کسی جایی رو برق نمی‌نداره

خیلی راحت‌تر از قبلنه

کلی وسیله هست 

درسته کار داره اما خیلیا انجام نمی‌دن .

یا برای دو نفر کار اون قدری نیست

برای همین بیشترش به تفریح و استراحت می‌گذره

ولی بچه داری واقعا سخته

شاغل بودن هم سخته به خصوص اگه با خانه‌داری ترکیب بشه

به نظر من مادر بودن واقعا شغله خیلی بیشتر از بقیه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

تو خانه دار خوبي هم نيستي طبق تجربه و ديده هاي من

تو هم مث من توي كاراي خودت موندي اگه سر كار هم نري بازم اتفاق خاصي نمي افته فقط بيشتر ميخابي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ولی نکته اینه الان کسی جایی رو برق نمی‌ندارهخیلی راحت‌تر از قبلنهکلی وسیله هست درسته کار داره اما خی ...

نصف مملکت زیر خط فقرن  مستاجرن  تو خونه های عین قفس ۸۰ متری چه تفریح استراحتی جز خوابیدن 

نصف مملکت زیر خط فقرن مستاجرن تو خونه های عین قفس ۸۰ متری چه تفریح استراحتی جز خوابیدن

خب همون استراحت هست دیگه. تفریح هم مثل فیلم دیدن 

وگرنه اگه نیاز باشه یه شغل پیدا میشه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من