2777
2789

بچه ها امشب واقعا قلبم شکسته،  بابام با ماشین اومد دنبال منو و مامانم ، بعدش بابام خسته بود من رانندگی اومدم بکنم مامانم ،  جلو نشسته بود از جلو اومد عقب به بابام گفت تو بشین جلو من میترسم با این ، اینقدر قلبم شکست وقتی خواهرم  هنوز گواهینامه نگرفته بود باهاش سوار ماشین میشد تنهایی ولی اینقدر منو حساب نکرد که با وجود اینکه بابام بود حتی نیومد  جلو بشینه ، از بچگی جلو همه میگفت این دختر من هیچ وقت آدم نمیشه هیچ وقت خوب نمیشه ، حتی یکی از فامیلامون اون روز بهش گفت یادته میگفتی دخترم خوب نمیشه ، خیلی دلم ازش شککسته

بیخیال 

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونم واقعا، خیلی دلم ازش پره، با اینکه الان یه جاهایی جبران میونه دلم باهاش صاف نمیشه

همخ مامانا اینجورن

خدامنو خیلی دوسداره 💕من خیلی خوشبختمممم💖 به همه آرزوهام رسیدممممممممممم💕 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا خوشبختیم صلوات گفتی بگو منم برات بگم تو تاپیکم واسه ازدواج وعاقبت بخیر و  رفتگان و... ختم میگیرم اسمت رو بگو به نیتت بخونم 💋التماس دعا مهربونای من💕💓لطفا تاپیکایی که مال ختم نیست رو برام گزارش بزن پاک شن مرسیییی

نیستن ، مامان من اصلا منو به چشمش نمیاد

مامان منم و اطرافیانم اینجوره والا

مامان منم و اطرافیانم اینجوره والا

اخه مامانا همیشه تو جمع از بچه هاشون تعریف میکنن مامان من منو کوچیک میکنه ، به خواهرزاده ام مثلا گفته بود یه دیوانه داریم خالت

اخه مامانا همیشه تو جمع از بچه هاشون تعریف میکنن مامان من منو کوچیک میکنه ، به خواهرزاده ام مثلا گفت ...

مامانم عمهام زنداییا و خالها همه دیدم تو جمع بچشون دعوا کردن و حرفش زدن حتی فامیلمون بچش استاد دانشگاه بابا مامانش انقدر حرفش میزنن اطرافیان دعواشون میکنن میگن نگید 

ما خودمون انقدر میخندیم مامانا اینجور میگن اخ هیشکی برای تو دل سوزو مهربونتر از مادرو پدر نیس