2777
2789

همه

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم الان ی عده میان چرت پرت میگن

کوک  اولین بایسم بود هنوزم هست بع خاطر خنده هاش جذبش شدم اول

و جیمینم به خاطر جذابیتش حذبش شدم و و اینکه خیلی مهربون و کیوته و بغلاش

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

ارمی نیستم ولی رو تهیونگ کراشم فقط نمیدونم چرا جدیدا گند زده به موهاش (اگه زنده به گورم نکنید) خدایا دوباره موهاشو مشکی کن😭😭

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن

جیمین

نمیدونم، انتخاب نکردم، خیلی ببشتر به دلم نشست

البته من اوتی‌سون هستم و بایس داشتن ربطی به اوتی‌سون بودن نداره

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...
حس میکنم الان ی عده میان چرت پرت میگن کوک  اولین بایسم بود هنوزم هست بع خاطر خنده هاش جذبش شدم ...

دلیل نداره بخوان چرت وپرت بگن که هرکسی سلایق خودشو داره.سلایقم که نسبیه😀💜

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔

بچه ها یه سوال دارم این پسرایی که لاک میزنن آرمی هستن؟؟ناراحت نشید فقط میخوام بدونم🙂💓

همشون نه یسریا هستن که شاید حتی بی تی اس و نشناسن ولی بسته به علایق خودشون اینکاررو انجام میدن☺

لطفاً یه صلوات براشادی روح پدرم بفرستید.ممنون🙏💔