2777
2789
عنوان

امان از متاهلی و دغه دغه هاش 🙄🥺

319 بازدید | 15 پست

خانما من نامزدم را یک ماهه ندیدم بعد قرار شده فردا بیاد بریم بیرون من فردا اصلا حوصله ندارم یکبار قبلا کنسل کرده بودم اگه دوباره بگم میدونم ناراحت میشه میخوام بهانه ایی جور کنم که درکم کنه چی بگم مثلا من وقتی پریود میشم دل درد شدید دارم به نظرتون بگم پریود شده نمیتونم حالم خوش نیست تاریخ موندم دو روز دیگست 

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

دغه دغه نه و دغدغه

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت دلتنگش نیستی؟

چرا ولی الان اگه بیاد شب قرار بمونه ما هم خانه تکونی داریم نمیشه روم نمیشا

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

از الآن برای فردا تصمیم نگیر. الآن حوصله نداری، شاید فردا حوصله داشته باشی. ضمن اینکه بری بیرون، خوا ...

اخه بیاد شب میمونه ما خانه تکونی کردیم کلا فرشا دادیم قالی شویی همه مون تو حال میخوابیم خودمون اضافه هستیم فعلا 🥺😂

خونه تکونیتونو خو بندازین دو روز عقب. ینی انقد سخته

سه روزه شروع کردیم نمیشه کاش میشد بهانه بیارم 

اخه بیاد شب میمونه ما خانه تکونی کردیم کلا فرشا دادیم قالی شویی همه مون تو حال میخوابیم خودمون اضافه ...

اشکالی نداره که... فقط از قبل بهش بگو که آمادگیشو داشته باشه. شاید خودش بشنوه شرایط اینطوریه بگه نمیام. 

خوب وقتی میبینه خونتون جمع ودرحال خونه تکونی هستید،بعید میدونم بمونه ولی خوب بهونه آوردن واسه ندیدنش بنظرم جالب نیست،باهاش صادق باش همیشه،بگو خونه جمع وجور داریم میکنیم بنظرم بریم بیرون چون فکر کنم اذیت میشی خودت اخه همه تو هالیم

خوب وقتی میبینه خونتون جمع ودرحال خونه تکونی هستید،بعید میدونم بمونه ولی خوب بهونه آوردن واسه ندیدنش ...

باشه ممنون از نصیحت تون