2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی رومخمه بچه سوم بیارم اونایی ک بچه سوم دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 115 پست
حرف چي؟ چيكار حرف مردم داري كاري ك دوست داري انجام بده تو ك ميگي زيادم با كسي در ارتباط نيستي وقتي ...

اره با کسی در ارتباط نیستم ولی حرفاشون ب گوشم میرسه انقد عصابم بهم می‌ریزه خدا لعنت کنه آدمای حرف مفت زنو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاااا؟؟؟

اره واقعا🤗🤗🤗🤗

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اره واقعا من سر دومی باردار بودم انقد بدو بیراه بهم گفتن میگفتن اگه جلوگیری بلد نیستین یادتون بدیم ی ...

خب حالا چرا اینقدر عجله داری بزار یکم بزرگ شن برن مدرسه بعد اگه نیازشو حس کردی اقدام کن. چند سالتونه؟ 

اره واقعا من سر دومی باردار بودم انقد بدو بیراه بهم گفتن میگفتن اگه جلوگیری بلد نیستین یادتون بدیم ی ...

چند بار بعد رابطه بگو قرص میخورم ولی بجا قرص جلوگیری 

فو لیک اسیدت رو میل کن خخخخخخخ

خدایا شکرت بابت همه چی .💚
چه اعصاب و حوصله ای دارید  من دو تا دارم نه خودم نه همسرم دیگه بچه نمی‌خوایم واقعا تربیت بچه س ...

اره واقعا حوصلشو دارم عاشق بچه هام واقعا کیف میکنم نگاشون میکنم انقد باهاشون بازی میکنم ک نمی‌فهمم زمان چجوری میگذره 

ای حانم خوش به سعادتت

فدااااات😍😍

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
وضع مالیم خیلی خوب نیس ولی بدم نیس خداروشکر خونه اینا داریم ولی میگم نکنه نتونم تو آینده خونه براشون ...

راستش به نظر من ۳ تا بچه زیاده کلن

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران