2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی رومخمه بچه سوم بیارم اونایی ک بچه سوم دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2111 بازدید | 115 پست

طرح جواني 

بهت زمين ميدن تو شهر كوچيك ..

من دلم نميخاد بچه دار بشم حوصله شو ندارم حوصله دردسر و مسئوليتش هم ندارم ولي اگه قرار بود بيارم هرگز تك فرزند نميذاشتمش

اگه در خودت توانايي مادر شدن دوباره رو ميبيني و شرايط و اوضاعتون مساعد هست بيار

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر. من شوهرم مشکل داره چند تا سقط کردم نطفه ضعیفه

شوهرتو تقویت کن همسایمون شوهرش مشکل داشت سه تا سقط کرد فک میکرد خودش مشکل داره ولی بعدش شوهرش آزمایش داد قرص اینا خورد خوب شد الان هشت ماهشه

واسه همونش شک میکنم دیگه میگم شاید نشه ی اتفاقاتی بیوفته بعد میگم بعدن پشیمون میشم نیارم. 😁😂

نه بابا کی گفته همه چیزش رو باید تامین کنی...اونوقت فقط یک ادم مصرف کننده تحویل جامعه دادی‌...شما باید طوری تربیت کنید و طوری زندگی کنید که اون بچه توانایی حل مسئله و تفکر خلاق داشته باشه‌.. دور از جون اومدیمو وسط راه والدین ب رحمت خدا برن هزارتا هم خونه و زندگی بدی یه شبه ب باد میده چون مسیر زندگی رو بلد نیست... 

بچه ی بزرگم پسره ۴سالشه دخترم ۱۱ماهشه خیلی دوست دارم یکی دیگه بیارم ولی از حرف مردم خیلی میترسم سر د ...

گور بابای حرف مردم(باعرض پوزش) 

واسه منم از اولی تا الان سومی کلی حرف بارم کردن. 

مردم همون نزدیکانم بودن که کلی باحرفاشون رنجوندن منو. 

یه روز مقابلشون وایستادم، گفتم شما که انقدر جوش من رو میزنید(چون بچه بزرگم نیاز به رسبدگی زیاد داره) و از سر دلسوزی حرفرمیزنید، یه بار تو این 7سال اومدین نیم ساعت بچه ی من رو نگه دارین با خیال راحت برم حموم؟؟ 

حتی دور هم جمع میشدن چون من اهل آهنگ نیستم من رو از هر 100بار یکبار دعوت نمیکردن تو ی شهریم که مامانم شهر دیگست ولی بقیه فامیل هستن. 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
طرح جواني  بهت زمين ميدن تو شهر كوچيك .. من دلم نميخاد بچه دار بشم حوصله شو ندارم حوصله در ...

من حوصلشو دارم توان رسیدگی هم دارم یکم از حرف مردم میترسم هرچقدر هم می‌خوام اهمیت ندم ولی واقعا نمیشه توی روت چرتو پرت میگن 

واقعا؟؟خدا خواسته شد؟؟دورو اطراف چی گفتن؟؟

آره خداخواسته ای بود که از اومدنش خیلی شاد شدم. چون بچه شیر به شیر دوست داشتم اما جرئت آوردنش رو نداشتم. فکر میکردم خیلی سخت بشه کارم. 

حرف زیاد زدن توی پست قبلیم گفتم چطور دهن همشون رو بستم

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

من باشم تا حداقل مطمئن نشم که نفری یه خونه حتی کوچیک و ارزون و پایین شهر بتونم برای آینده شون بخرم دیگه به بچه فکر نمی کنم . چون خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم نمی خوام بچم هم اینجوری بشه حالا بقیشو با تلاش خودش بسازه مثلا خونه رو بزرگ کنه و بره محله بهتر . ولی حداقل هارو باید براش فراهم کرد . 

همینو میگم دیگه اطرافیان میگن نهههه برای چیته فردا نمیتونی براشون خونه بخری فلان بهمان یکم ناامیدم م ...

دوستم شما بچه هات اذیتت نمیکنن؟کم نمیاری؟؟؟؟چکار می‌کنی که با دوتا بچه کوچیک روحیه سومی هم داری؟؟؟من یه پسر ۶ساله و یه دختر۱۵ماهه دارم روزی صدبار آرزوی مرگ میکنم پشیمونم مثل چی که چرا دومی و آوردم زندگیم از اول حاملگیم تلخ شده.توروخدا هرکس راه حل داره منو ریپلای کنه میخوام تاپیکم بزنم خیلی از دست بچه خسته ام و تحت فشارم چکار کنم؟؟؟؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
من حوصلشو دارم توان رسیدگی هم دارم یکم از حرف مردم میترسم هرچقدر هم می‌خوام اهمیت ندم ولی واقعا نمیش ...

حرف چي؟

چيكار حرف مردم داري كاري ك دوست داري انجام بده

تو ك ميگي زيادم با كسي در ارتباط نيستي وقتي باردار شدي كمتر هم كن ارتباطت

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
گور بابای حرف مردم(باعرض پوزش)  واسه منم از اولی تا الان سومی کلی حرف بارم کردن.  مردم ه ...

اره واقعا من سر دومی باردار بودم انقد بدو بیراه بهم گفتن میگفتن اگه جلوگیری بلد نیستین یادتون بدیم یا مگه وسایل جلوگیری نمی‌گیرین برادر شوهرم ب شوهرم گفته بود چ خبره انقد پس میندازی.واقعا هرچی از دهنشون دراومد گفتن در صورتی ک من سال تا سال نمی بینمشون ک حتی بچه هام اذیتشون کنن بااینکه خودمون خواستیم دومیو بیاریم الان هم سومیو خودم می‌خوام البته شوهرم نمی‌خواد بخاطر حرفایی ک شنید ولی میترسم نیارم بعدن پشیمون شم