2777
2789
عنوان

بچه ها من خیلی رومخمه بچه سوم بیارم اونایی ک بچه سوم دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 115 پست
عزیزم جنسیت بچه هات چی هستن؟؟اره واقعا در اینده کسیو دارن ک بهش تکیه کنن

دوتا دختر یدونه پسر دوست دارم اینم پسر باشه اگه میشه برام دعا کن بحاجت دلم برسم 😍😍😍😍

میشه امضام رودیدی واسه اینکه رنگش آبی بمونه دعا کنید نذر کردم بچم صحیح وسالم باشه وپسر باشه اسمش رو بزارم محمدحسین هر کی دعا کرد به حاجتم برسم بهم بگه منم براش آیة الکرسی بخونم من به دعای نی نی سایتیا اعتقاد دارم الهم عجل لولیک الفرج 🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا دختر یدونه پسر دوست دارم اینم پسر باشه اگه میشه برام دعا کن بحاجت دلم برسم 😍😍😍😍

عزیز دلم ایشالا ک هرچی میخوای همون باشه گلم. خوش بحالت کاش منم جرعتشو داشتم سومیو اقدام میکردم

اگه پدر و مادرتم خوب و پایه و اهل گردشم داشتی بازم این حرفو میزدی؟

حتی یک درصد ربطی نداره 

تک فرزند بودن نهایت تا نوجوانی میتونه خوب به نظر برسه هر چی بزرگ بشی احساس بی کسی بی پناهی توی جای جای زندگیت فوران میکنه خیلی جاها خودمون خیلی مسایل به پدر مادر نمیگیم چون نمیخوایم غصه بخورن چون از درکش از فهمشون خارجه چون تحمل ندارن خیلی وقتا نه جسمی نه روحی توان همراهی ما رو ندارن و حتی خیلی وقتا در اوج گرفتاری ما نیاز به کمک دارن و دست تنهایی فاجعه است

تک فرزندی فاجعه است و من میتونم یک کتاب از غصه هام بنویسم

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
حتی یک درصد ربطی نداره  تک فرزند بودن نهایت تا نوجوانی میتونه خوب به نظر برسه هر چی بزرگ بشی ا ...

منی ک دوتا داداش دارم و مادرم باعث شده بینمون شکراب شه 

و زن داداشی ک برگشته بهم گفته اگه کاری داشتی ب داداشت نگو چون‌نمیزارم بیاد دنبال کارات چیکار کنم؟؟🙂

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

منی ک دوتا داداش دارم و مادرم باعث شده بینمون شکراب شه  و زن داداشی ک برگشته بهم گفته اگه کاری ...

مشکلات خانوادگی همه جا هست ولی اینم شدیدا قبول دارم که ادم یا یه چیزی رو نداشته باشه یا اگه داره خوبشو داشته باشه 

اتحاد بچه ها رو مادر و پدر شکل میدن 

لطف حق با تو مداراهاکند     چون که از حد بگذرد رسوا کند
منی ک دوتا داداش دارم و مادرم باعث شده بینمون شکراب شه و زن داداشی ک برگشته بهم گفته اگه کاری داشتی ...

من دوتا داداش دارم که از لحاظ سنی بهم نزدیکن.زن دارن..

تمام زندگیمن داداشام‌..زن داداشام عین خواهرامن..

اصلا دیگه کاری به پدر ومادرمون نداریم.اونا یه عمر زحمت کشیدن مارو بزرگ کردن و الان دیگه دوسدارن برا خودشون باشن..

الان دیگه همش باهمیم.مسافرت .دورهمی..ناراحتی.شادی..واقعا احساس فوق العاده ای دارم..این یکی دوسال فهمیدم پدر و مادرم چه لطف بزرگی بهمون کردن.و چند وقت پیش دستشونو بوسیدیم.گفتیم درسته تو سختی بزرگ شدیم و اذیت شدیم و از لحاظ مالی ناتوان بودیم..ولی واقعا الان میارزه که ما خواهر برادرها کنار همیم..من و پدر و مادرم نمیتونیم خیلی حرف همو بفهمیم و باهم وقت بگذرونیم.اما با داداشام و خانوماشون اینقد خوب و صمیمی  هستیم که لذت میبرم الحمدلله..الانم واقعا دلم نمیخواد دخترم و پسرم همین دوتا بمونن..تو این دنیای که همه چیش داغونه حداقل ادم یکی رو داشته باشه کنارش باشه..خیای بهتره رفیق دختر و پسرمون از اعضای خود خانواده باشن تا رفیق ناباب بیرون.البته همیشه اینطوز نیست..خانواده ی سالم و شاد که برای تربیت فرزندشون تلاش میکنن ،بنظرم باید حداقل سه فرزند داشته باشن.نمبدونید در اینده چقد خوبه..واقعا همه چی پول و ماشین خونه نیست.. ..

ان شاءالله همه عاقبت بخیر بشیم

من دوتا داداش دارم که از لحاظ سنی بهم نزدیکن.زن دارن..تمام زندگیمن داداشام‌..زن داداشام عین خواهرامن ...

چقدر لذت بردم از رابطتتون و خدا حفظ کنه مادر وپدرتون رو چون واقعا خوب تربیت کردن اولاد هاشون رو ولی واقعا ماله من‌عتیقه ان🙂

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️