2777
2789
عنوان

مادرشوهر منظورش من بودم یا شوهرم؟

1353 بازدید | 17 پست

مجبور شدم تاپیک بزنم 

خانما ما دیشب خونه مادرشوهر بودیم گفت تولدت دوس داری چی برات شام درست کنم...منم گفتم ن دگ اینسری نوبت ماست دوساله شام ندادیم بهتون میخریم انشاالله( چون سگ داریم دعوت کنم نمیاین چیزی هم ببرم نمیخورن ) 

بعد گفت شوهرت با این وضع گناه داره  گفتم دگ سگ داره باید بتونه خرج منم بده دگ تا کی دلسوزی 

برگشت گفت اره ما دستمونو تا اینجا عسل کنیم بدیم گاز میگیرن ی سریا...

از قبلم با شوعرم مشکل داشت.جلو جاریم گفت 

حالا نمیدونم منظورش من بودم یا شوهرم

شب اومدم بش پیام دادم ک ناراحت شدم اینجوری گفتید 

ب من چ پسرتون چیزی نمیخرع بیاره مگه مقصر منم؟ منم خجالت میکشممم ..گفت منظورم پسرم بود تو نبودی گفتم من حساسم گفتم بدونید ک هر حرفیو نزنید

حالا منظورش کی بود؟

تو این ۷ سال خیلی وقتا تیکه انداخته بهم و گذشتم

الان ینی منو خرفرض کرده ؟

اینم بگم ی سری خوبه ی سری تیکه میندازه انگار دو قطبیه

وای وای چقدر سلیطه ای شما  حالا واجب بود بیای پیام بدی!!!!!

چه اشکال داره رفع سوتفاهم شده 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقتا گفتن این حرفا بدتر میشه

ولی همه وقتا نگفتنشون کینه میشه به نظرم ایشون خیلی قوی و باجسازت هستن که رک گفتن ناراحت شدم و مادرشوهرشم گفته منظورم تو نبودی اگه این پیام رو نمیداد همش میخواست خودخوری کنه

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
نه به تولد گرفتنش نه به اون حرف زدنش ولی شمام خوب رکی پیامش دادی اونجوری گفتی آ فک کنم از پس هم ب ...

چندین بار شوهرم گفت بهش حد و حدود خودتو نگه دار 

منم چیز خاصی ک نگفتم بهش 

سری بعد چیزی بگه میگم اخرین هشداریه ک بهت میدم از دفعه ی بعد میدونم چیکار کنم

انقدر عصبی شدم تو این چند سال ک واقعا دگ نمیکشم 

همین که نزاشتی توی دلت بمونه خوبه

ولی اینجور چیزا رو سعی کن همون موقع رودر رو بگی..این که بیای با پیام حرف بزنی زیاد جالب نیس

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)