2777
2789
عنوان

مامانی ک بچه مدرسه ای دارن

179 بازدید | 16 پست

سلام

پسرم مدرسه دولتی هس میره دوم پارسال کلاس اولی دوکلاسه بودند از معلمش خیلی راضی بودم 

حالا امسال سه کلاس هس و کلاس پسرم طبقه دوم شده از این بابت ناراضیم در صورت اینکه دو کلاس دیگ طبقه پایین 

ب نظرتون حق دارم بترسم آخه میترسم هولش بدن 

اینم بگم بقیه دوستا وهمکلاسیاش تویع کلاس دیگ افتادن ک معلمش بروز و ازاین عملیا وفقط ۳سال سابقه تدریس داره اما معلم پسرم ۲۰سال و مثل اینکه بی حوصله هس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر سخت میگیرید عزیزم همه‌ این نگرانیا رو نسبت به بچه هاشون دارن طبیعیه اما نه در این حد ک بچه هارو هول بدن بیفتن و خدایی نکرده اتفاق بد بیفته

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

عزیزم به نظر خودت اینکه عملیه یعنی معلم خوبیه؟  و اون که ۲۰ سال سابقه داره بده؟

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

با یه روز رفتن اونم اول مهر بین دو روز تعطیلی نسخه معلمو پیچیدی ؟ 😁 

همه دنبال معلم با سابقه کار و تجربه میگردن بذار اقلا بچه یه ماه بره مدرسه جا بیفته بعد تصمیم بگیر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
مهربون باشه کافیه بزاریکمم ازش حساب ببرن

خوب پسر من خیلی آروم جوری ک معلمش همش میگفت از بهترینای کلاسمه خیلی خیلی ازش راضی بود ومیگفت این بکی رفته ک اینقد سرکلاس آرومه