2777
2789
عنوان

تولدشو تبریک بگم یا نه؟

257 بازدید | 29 پست

امروز تولد شوهرمه موندم چجوری تبریک بگم چون ازش دورم اون الان سرکاره و منم بخاطر وقت دکترم خونه بابام هستم میخام ساده تبریک بگم کادو براش چیزی نگرفتم چون تولد من آخرین نفری ک تبریک گف شوهرم بود آخر شب اس زد که ببخش اینا یادم نبود خلاصه تبریکشو گف اما کادو اینا نخریده بود اینم بگم منم زیاد انتظاری ندارم ازش چون دو سه بار تولدش کادو گرفتم براش اما اون برا من نگرفت منم الان میخام کادو نگیرم و مثه خودش ساده تبریک بگم نظرتون؟

نگا تبریک نگو خب

وقتی اومد خونه

بگو عه تولدت بود

ولی بازهمونجاهم تبریک نگو

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا تبریک نگو خب وقتی اومد خونه بگو عه تولدت بود ولی بازهمونجاهم تبریک نگو

موافقم

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

چرااا😐😐😐🤣🤣

چون از مردایی ک همچییییو یادشونه ولی وقتی ب تولد تو میرسه یادشون میره متنفرم

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

بذار آخر شب تبریک بگو شوهر منم امسال تولدمو یادش رفت تبریک بگه کادو هم الکی گفت می خرم و اینا اونم ...

سالگرد ازدواجمون گف هر چی میخای بگو برات میگیرم اونم یجوری از ته دل آروم گف منم گفتم ک چی میخام کادوی پرتوقعی هم ازش نخاستم دستش درد نکنه ۴ماهه میگیره خبری نیس😂😂🫥

موافقم

😌👍🏻

درسته ادم دوست داره تلافی کنه اما به نظرت اگه همینجوری ادامه پیدا کنه اون بخودش میاد و سال بعد یهو ی تولد خوب برات میگیره .

باید ریشه یابی کنی چرا اینکار رو میکنه 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

تبریک بگو ...قلب بزرگ میخادا چون سخته قلبت شکسته خیلی خوب درکت میکنم عزیزم حتی اگرم نگی بهت حق میدم

امااگر میتونی تبریک بگو وبنویس چقدر برات مهمه خودش وتولدش...

بگو اگر میتونستم بهترین هدیه رومیخریدم وی هدیه حتمابهش بده.نزارزندگیت ب سمت پوچی بره..

بازم هرجورخودت میدونی..

گناه داره بچم😂

خب برو بگو

خیلی سال پیش ی سریالی میداد مرده رفته بود ی شهر دیگه کار میکرد زنه مشغوله بچه داری بچه داری خیلی اذیتش میکرد هر ماه نانه مینوشت هی غر میزد کی میای خسته شدم اعصاب ندارم و.... هیچ وقت همسرش جواب نامه هاش نمیداد اما پول میفرستاد بهشم خیانت نمیکرد 

ی روز خیلی دلش برای همسرش تنگ سده بود ی نانه عاشقانه مثل روزای اول زندگیشون براش نوشت 

هفته بعد مرده امد خونه گفت چقدر دلم برای این عاشقانه تنگ شده 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘