2777
2789

بچه ها من برا خونم بوفه نخریدم چون احساس کردم از مد افتاده ولی خب کابینتای هوایی آشپزخونم کلا شیشه ای هستن همشون و مجبور شدم از چینی های سرویس غذا خوریم بچینم توش الان گاهی وقتا دلم میخواد چینی های دکوری بخرم و سرویس غذاخوریمو بردارم چون موقع مهمون اومدن لازم میشن ولی خب چینی یا ظرفای دیگه دکوری خیلی گرونن شما کم کم اضافه میکنین یا موقع جهیزیه خریدن ظرف دکوری خریدین و دیگه نیاز ندارین؟

من باشم ظرفایی کاربردی رو جوری میچینم نما داشته باشن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ظرف دکوری ندارم برا جهیزیه ام سرویس چینی دکوری خریدم بعدش همش را کارتون کردم جمع کردم کلا از هر ...

ای بابا خوش بحالت که چینی دکوری داری من آرزومه کلی چینی دکوری داشته باشم ولی خب گرونه

بده اون شیشه ها رو در بزارن راحت شو، هیچی هم نخر تزیینی ،متنفرررررررم

ای بابا اره خیلی دوست دارم اینکارو بکنم ولی خب گاهیم به سرم میزنه به جای اینکار( که چون بوفه هم ندارم) ظرف دکوری بخرم تکه تکه هم یه کلکسیون جمع میشه هم جای خالی بوفه تو خونم مشخص نمیشه

ای بابا اره خیلی دوست دارم اینکارو بکنم ولی خب گاهیم به سرم میزنه به جای اینکار( که چون بوفه هم ندار ...

من که میگم نکن ،دکوری خیلی خزه و دل آدم هم زود میزنه و بعدش میمونه دستت نمیدونه چیکارش کنی ، من که بازم میگم اون کابینت ها رو در بزن مرتب تر هم دیده میشه 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده