2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی یه سوال داشتم من دخترم مدرسه شاهد می‌ره و بشدت عاشق گروه بلک پینک منم خودم خیلی دوستشون دارم لوازم تحریر براش این شکلی گرفتم ولی بعد گفتند که اگه عکس روی جلد دفتر ها دختر باشه اونم بی حجاب ۳ نمره از نمره پایانی کم میکنن بنظرتون چیکار کنم براش جلد بگیرم دفتر هارو؟ آخه حدود ۳ تمن خرید کردم براش و دیگه پس هم نمیگیرن

راستی یه سوال داشتم من دخترم مدرسه شاهد می‌ره و بشدت عاشق گروه بلک پینک منم خودم خیلی دوستشون دارم ل ...

وااااای باورم نمیشه به چه چیزهایی گیر دادن  

از پذیرای درخواست دوستی معذوریم،با تشکرررر  
راستی یه سوال داشتم من دخترم مدرسه شاهد می‌ره و بشدت عاشق گروه بلک پینک منم خودم خیلی دوستشون دارم ل ...

پوف چرا دخترت همچین مدرسه ای گذاشتی که با روحیاتش سازگار نیست بعدشم دیگه اون دفترا رو جلد نکن چون گند میزنی بهشون بزار ۳ نمره کم بشه فوقش میشه ۱۷

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
وااااای باورم نمیشه به چه چیزهایی گیر دادن    

اره تازه گفته بودن مانتو باید پنج انگشت زیر زانو باشه و مقنعه هم از گودی کمر به پایین با معاونشون تماس گرفتم گفتم این چیه اینقدر سخت میگیرید به بچه ها گفت قانونه بعد حالا اینکه هیچ رنگ مانتو شون طوسیه با نوار های قرمز 😶