2777
2789
عنوان

چه جوری مهاجرت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 73 پست
ل اتاری ثبت نام کنین هم تو هم شوهرت ان شالله اسمتون دربیاد برین

احتمال برنده شدنش خیلی کمه اگه اسم یکیمون دربیاد بقیه اعضا خانواده رو هم میتونه ببره؟

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
صد هزار درصد بدون لحظه ای تردید انگلیس رو انتخاب میکنم  تو کل اروپا انگلیس چیز دیگه ایه

چقد خوب. من فرانسه رو دوست داشتم مزایاش بیشتره یا معایبش؟

میدونی من کی هستم؟ من یه دخترم که دنیا بهم یاد داد خودمو هم دوست داشته باشم! من خودمو باوجود نقص‌هام از بهترین‌ها میدونم! خودمو تو آیینه جهان از زیباترین‌ها میبینم و خودمو به راحتی وابسته و چرک نویس هیچ احساسی نمیکنم! مذهبی نیستم ولی عاشق خدام♡یکی از راه‌های درمان غمگین‌ترین بیماری دنیا صحبت با خداست "تاثیرش رو هر روز میبینم:)" وقتی حس کردی تنهاترینی، نیاز داشتی با کسی درد دل کنی اول باخدا حرف بزن♡ آقایون! درخواست ندین🗡  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایلتس واجبه برای مهاجرت  برای مهاجرت قانونی کلا یک مدرک زبان باید داشته باشی مثلا برای المان b ...

اگه یکی از اعضای خانواده داشته باشن قبوله یا همه باید بگیریمش

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
همچین چیزی اصلا نیست  اول اطلاعات بگیرین بعد نشر بدین  تا حرمی انجام ندین زندان نداره&nb ...

دوست بابام قاچاقی رفت، فهمیدن گرفتنش، بعد که فرستادنش ایران انداختنش زندان😐

چقد خوب. من فرانسه رو دوست داشتم مزایاش بیشتره یا معایبش؟

من فرانسه برای سفر بودم خیلی زیباست زیباتر از لندن 

اما خوب برای زندگی قابل مقایسه نیست لندن یک ابهت خاصی داره 

من خیلب از شهرهای پاریس رو دیدم 

بله دقیقا لندن ششمین شهر گرون دنیا است  البته خوراکی خیلی ارزونه اما اجاره و کرایه اتوبوس و مت ...

سلام  گلم .اگر کسی پناهندگی بره انگلیس چقدر زمان می‌بره جواب بگیره و اینکه متاهل بودن تاثیر میزاره توی جواب . 

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya

عزیزم انگیزه شما از مهاجرت چیه؟

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

چرا خوب طرف فقط دوست داره بره چه مشکلی داره این

شما از همه جزییات خبر نداری 

نمیدونی چیکار کرده اونجا هیچکس هم واقعیت رو‌نمیگه 

من هزاران نفر رو‌میشناسم قاچاقی رفتن هیچکدوم هم زندان نرفتن 

انگلیس که هر کی رو دیدم قاچاقی اومده بود همه هم رفته بودن هتل

عزیزم انگیزه شما از مهاجرت چیه؟

اینجا خیلی مشکل مالی دارم خانواده خوبی هم ندارم

شما از همه جزییات خبر نداری  نمیدونی چیکار کرده اونجا هیچکس هم واقعیت رو‌نمیگه  من هزارا ...

هتل با هزینه دولت؟